Een gietvloer van kwaliteit

Er zijn maar weinig vloeren die én er heel erg mooi uitzien én zeer functioneel zijn. Een gietvloer is dat wel. Met een gietvloer haal je een blikvanger in huis. Bovendien biedt de vloer veel voordelen. Daarom zie je ook dat er meer en meer gebruik gemaakt wordt van een variant van de gietvloer in de vorm van een vloercoating.

Een gietvloer van kwaliteit #vloer #gietvloer #coatingvloer

Gietvloer is zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden

Laten we eerst eens kijken naar vloercoating, een vloer die je tegenwoordig erg veel vindt in winkels, magazijnen en productieruimtes. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat het gaat om zeer hygiënische vloeren, vloeren die je gemakkelijk schoon houdt. Vloercoating is naadloos. Vuil krijg zo geen enkele kans zich in naden of voegen te vestigen. Daarom blijft de vloer schoon. Vloercoating is behalve naadloos ook nog eens slijtvast. De vloer is prima bestand tegen chemicaliën en vloeistofdicht. Vloercoating is erg dun maar desondanks toch sterk. Ondertussen raken meer en meer bedrijven overtuigd van het feit dat vloercoating gewoon de perfecte vloer is voor bedrijfstoepassingen. 

In verschillende uitvoeringen beschikbaar

Gaan we naar de gietvloer, een vloer die je tegenwoordig in elke ruimte van je huis kunt leggen. Bovendien heb je wat te kiezen want er zijn ondertussen verschillende uitvoeringen van de gietvloer beschikbaar. Bekend is de uitvoering in beton look, maar vergeet ook de grindvloer niet. De mogelijkheden met de gietvloer worden steeds groter in elk geval.

Stoer, strak en zeer functioneel

Met een gietvloer kies je voor een stoere en strakke vloer. Je kiest ook voor een zeer hygiënische vloer die je met dweil en stofzuiger gemakkelijk schoon kunt houden. Zeker als je jonge kinderen en huisdieren hebt, is de gietvloer voor jou een ideale vloer. Vuil wordt afgestoten en krijgt vanwege het ontbreken van naden en voegen geen mogelijkheid om zich ergens op te hopen. En dat is met huisdieren en kinderen ideaal, omdat de vloer dan doorgaans wat sneller vuil raakt.

Gemakkelijk aan te brengen over de nog liggende vloer

De gietvloer is hypoallergeen. Dat wil zeggen dat het ook al een zeer geschikte vloer is als je te maken hebt met bijvoorbeeld hooikoorts. Pollen en stof worden afgestoten, iets dat met andere vloeren wel anders is. Ook koop je een duurzame vloer. Gemiddeld kun je zeker tussen de vijftien en twintig jaar met een gietvloer vooruit. Een nieuwe gietvloer is doorgaans prima over de liggende vloer aan te brengen, waarmee we nog maar eens een voordeel van deze vloer benoemd hebben. 

Alternatief zou de beton cire vloer kunnen zijn

Waar vind je nog een vloer die een echte eyecatcher is én die zeer functioneel is? Geen wonder dus dat de gietvloer veel populariteit wint, zoals dat ook voor vloercoating geldt. In het verlengde van deze genoemde vloeren zou beton cire ook nog iets voor je kunnen zijn. Ook dan koop je een unieke vloer, die kras- en slijtvast is en borg staat voor een warme uitstraling. Bovendien is het naadloos, slijtvast en ook al vloeistofdicht en vuilafstotend

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen