Gemakkelijk je tuin bij je woning betrekken

Maak de tuin een verlengstuk van je huis met deze tips! #terras #tuin #tuinmeubelen #terrastegels

Omdat het in Nederland vaak niet zulk lekker weer is, houden veel mensen ramen en deuren angstvallig gesloten. Wanneer het dan zomer is, gaan zij af en toe in de tuin zitten. Dat is zonde, want een tuin heeft vaak best een groot oppervlakte. Daarnaast is het ook fijn om van je tuin een verlengstuk van je huis te maken. Hoe je dat moet doen, lees je hier.

Kijk of je de vloer door kan trekken

Je kunt je huis en tuin gemakkelijk laten samenvloeien door proberen dezelfde vloer te gebruiken. Mocht je bijvoorbeeld natuurstenen tegels hebben liggen in de woonkamer, kijk dan eens of je deze niet ook kunt gebruiken op het terras. Op deze manier ziet het er al veel meer uit als een geheel.

Breng leven in de tuin

Wanneer je tuin er gezellig uitziet, zal je er ook automatisch meer tijd doorbrengen. Zo simpel is het. Je kunt veel planten en groen plaatsen in de buurt van de gevel, maar een tuinset van Tuinmeubelen.nl past bijvoorbeeld ook prima. Vergeet je tuin ook niet aan te kleden met accessoires. Denk dan aan kaarsen, lantaarns en natuurlijk tuinkabouters!

Een schuifpui

Kijk eens in je huis of er de mogelijkheid bestaat tot het plaatsen van een schuifpui. Als je jouw tuin en huis wil gaan verbinden, is het natuurlijk wel belangrijk dat er voldoende toegang is. Door een schuifpui te plaatsen die je in de zomer open kan zetten kan iedereen gemakkelijk in- en uitlopen.

Ben jij ook zo enthousiast geworden om je huis en tuin samen te laten komen? Kijk dan eens op Tuinmeubelen.nl, daar vind je namelijk bijna alles dat je nodig hebt.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol