Op zoek naar een buitenhaard? Neem een buitenhaard van cortenstaal!

Op zoek naar een buitenhaard? Neem een haard van cortenstaal #buitenhaard #cortenstaal

Rondom een buitenhaard zit je altijd goed. Waarom? Dat lees je in dit blog.

Langer buiten zitten

Buiten zitten is heerlijk. Helaas kan het ’s avonds behoorlijk afkoelen, waardoor er alweer snel een einde aan het buiten zitten komt. Met een buitenhaard is dat verleden tijd en kun je nog langer van het buiten zijn, je gezelschap én de warmte en gezelligheid van de buitenhaard genieten, zelfs ’s winters.

Gezelligheid

Een buitenhaard brengt altijd sfeer en gezelligheid. Zodra de buitenkachel brandt, verzamelt iedereen zich meestal vanzelf rondom de warmte en het vuur. Een buitenhaard is daarom een waardevolle toevoeging aan en sfeerbrenger in je tuin of op het terras. 

Combi oven

Er zijn ook buitenkachels verkrijgbaar waarmee je kunt koken, barbecueën of een pizza kunt bakken. Dat is niet alleen erg praktisch, maar ook bijzonder gezellig en erg lekker. Je hoeft niet meer in een losse barbecue (die waarschijnlijk de rest van het seizoen in de weg staat) te investeren. De gecombineerde functie is iets waar je op zou kunnen letten wanneer je een buitenhaard wilt gaan aanschaffen. Kijk voor voorbeelden eens op kaggels.nl/pizzaoven-buiten

Eyecatcher

Een buitenhaard die niet wordt gebruikt, is nog steeds een genot om naar de kijken en dient als decoratie van je tuin. Een tuinhaard is een hele investering en als het goed is heb je een exemplaar aangeschaft dat jij mooi vindt. Als je er naar kijkt komen er vast herinneringen aan gezellige avonden rondom de haard bovendrijven.

Investeer in een buitenhaard van cortenstaal

Een buitenhaard cortenstaal is een slimme keuze. Behalve dat een kachel van dit materiaal een bijzonder mooie en luxueuze uitstraling heeft, heeft cortenstaal bijzondere eigenschappen. De belangrijkste eigenschap is dat de buitenhaard onder alle omstandigheden buiten kan blijven staan en dus weersbestendig is.

Cortenstaal is een legering van diverse materialen, vergelijkbaar met die van roestvrij staal. Helemaal vergelijkbaar is dat niet want na productie van je tuinhaard ondergaat die eerst een oxidatieproces van een aantal weken. Daardoor ontstaat niet alleen het kenmerkende roestbruine uiterlijk, maar ook de beschermende laag.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen