Tips om beter te slapen

Tips om beter te slapen. Luxe dekbed #slapen #dekbed

Ben jij een moeilijke slaper? Kun je de slaap 's avonds maar niet te pakken krijgen of wordt je gedurende de nacht vaak wakker? Dat kan erg vervelend zijn en directe gevolgen hebben op jouw dagelijkse prestaties. Een goede nachtrust is noodzakelijk voor een fysieke en mentale gezondheid. Gebroken nachten staan gelijk aan gebroken dagen. Hoe kun je beter slapen? In dit artikel geven wij informatie en tips hoe jij heerlijk de hele nacht door kunt slapen.

Geen elektronica voor het slapengaan

Kijk geen tv voor het slapen en zet jouw telefoon uit. Om in slaap te kunnen komen maakt jouw lichaam melatonine aan. Dit is een unieke stof waardoor je in slaap valt. Je maakt melatonine beter aan in donkere ruimtes en wanneer je ontspannen bent. Wanneer je direct voordat je naar bed gaat televisie kijkt of gebruik maakt van jouw smartphone kun je door de felle lichtbron minder snel in slaap komen. Zet het liefst minimaal een half uur voordat je naar bed gaat alle elektronische apparaten uit.

Zorg voor comfort

Een slechte nachtrust kan ook door gebrek aan comfort komen. Is jouw matras stug of heb je een oud dekbed? Goede comfort kan je een hotelervaring geven in huis. Kies voor een fijn en warm dekbed voor een geweldige nachtrust. Probeer verschillende dekbedden uit en kies een fijne deken die zacht aanvoelt. Zo geniet je altijd van een comfortabele situatie om te gaan slapen.

Thee

Wil je tot rust komen om heerlijk te gaan slapen? Neem dan voor het slapengaan een lekker kopje kruidenthee. Er zijn speciale theesoorten op de markt waardoor je snel in slaap kunt vallen. Fijne kruiden die je doen ontspannen waardoor je snel in slaap kunt vallen. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk in een fijn bed met een lekkere kop thee. Voel je ontspannen en val direct in slaap.

Een goede nachtrust is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zorg dat je ontspannen bent wanneer je naar bed gaat en zet alle elektronische apparaten uit. Kies voor comfort en slaap in een fijn bed met een luxe dekbed voor een optimale ontspanning.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol