Bij Porter's maken we al onze verf met de hand en in kleine hoeveelheden, met een grote variatie aan kleuren en afwerkingen. Al 35 jaar biedt Porter's Paints een ruim assortiment aan handgemaakte verf, welke voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Kies de perfecte verf bij Porter’s Paints.

Vandaag de dag heeft Porter’s Paints winkels, verspreid over de hele wereld, waaronder ook in Nederland. Gabor Kovacs, verf- en glasspecialist, ontdekte de prachtige verf van Porter’s en was zo onder de indruk dat hij besloot contact op te nemen met Australië om de verf naar Nederland te halen. In 2019 reisde hij naar Australië om kennis op te doen over Porter’s Paints en om de verschillende verftechnieken te leren toepassen en is sindsdien de officiële distributeur van Porter’s Paints in Nederland.

Voor onze kleuren gebruiken wij hoge kwaliteit pigmenten om zo diepe en rijke kleuren te kunnen creëren. Al onze kleuren worden met de hand gemengd. Benieuwd naar al onze kleuren? Bezoek onze shop of showroom of kijk op onze website.

NIEUWS BERICHTEN

Bekijk alle berichten

Download de brochure

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen