Thuis ultiem relaxen

Thuis ultiem relaxen

Heerlijk relaxen in eigen tuin, op uje terras of in huis. Dat kan met de eerste Blomus outdoor collectie, genaamd Stay. De collectie bestaat uit een loungestoel, een daybed, een poef, kussens en een side table. Stay belooft het ultieme relaxgevoel. Deze meubels zijn comfortabel, hebben een moderne, puristische en natuurlijke look en zijn leverbaar in de drie prachtige grijstinten: coal, cloud en stone. 

Overal relaxen

Blomus stay 

De loungestoel en het daybed garanderen een comfortabele houding tijdens het liggen of zitten of je nu aan het zonnen, lezen of chillen bent in de tuin bijvoorbeeld. De vierkante poef kan worden ingezet als voetenbankje of als een extra zitplek. Dankzij het lichte materiaal kunnen de ligbedden makkelijk naar het terras of de tuin worden verplaatst.

Vormvast

Blomus stay

Het outdoor ligbed is van een duurzaam, waterafstotend materiaal. Het hoogwaardige, weerbestendige textiel is bovendien onderhoudsarm en uv-bestendig. De kussenvulling van milieu-neutrale EPS -parels maakt het ligbed volume- en vormvast. Indien de meubels voor langere tijd niet worden gebruikt levert blomus een bijpassende beschermhoes.

Op zoek naar meet tuininspiratie? Kijk dan hier


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen