Boek: De mooiste vintage interieurs

Boek: De mooiste vintage interieurs

De term vintage is niet meer weg te denken uit ons vormvocabularium. Iedereen dobbert mee op de vintagegolf. Designers en interieurontwerpers kiezen voor een andere vrijheid en mixen heden met verleden, design met beeldende kunst. Maar hun inspiratie, die blijft uitgesproken vintage-minded.

Think Radical Vintage toont 21 prachtige woningen met warme en kleurrijke interieurs die door een combinatie van persoonlijke vondsten en talloze designklassiekers een hedendaags geheel vormen.

Overstijg het doorsnee vintage interieur

Boek vintage interieur

Auteur Piet Swimberghe en fotograaf Jan Verlinde nemen je mee naar woningen van modeontwerpers, designers en collectioneurs die op een hedendaagse wijze kunst met vintage design mixen. Je bezoekt iconische gebouwen uit de Bauhaustijd, een extravagante melkfabriek, en heel wat herenhuizen met een hedendaagse uitstraling.

Vintage interieur uit het boek Think Radical Vintage van Piet Swimberghe en Jan Verlinde #interieur #vintage

Swimberghe en Verlinde hebben een verrassend rijk adressenboek, zodat je ook in dit boek kunt binnenkijken in anders ontoegankelijke, maar steeds bijzondere woningen. Ze publiceren in tal van internationale interieurmagazines, zoals Architectural DigestElleIdeat en Knack WeekendThink Radical Vintage is hun doorgedreven ode aan de vintagecultuur.

Cover vintage interieur

Lannoo, ISBN 978 94 014 4381 4, € 39,99

Bestel bij BOL.com


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen