Consumentenbeurs voor aardgasvrij wonen geeft antwoord op vragen

Consumentenbeurs voor aardgasvrij wonen geeft antwoord op vragen

Nederland gaat van het aardgas af. De belangstelling voor verduurzaming van woningen is ongekend hoog. En het aantal vragen ook. Huis & Energie, georganiseerd door het duurzame eventbureau Good! in samenwerking met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal, geeft op 24, 25 en 26 mei in de Brabanthallen in Den Bosch antwoord op alle vragen.

In gesprek met deskundigen

Dru maestro Eco wave 
Gashaard propaangas DRU Maestro 75XTU Eco Wave
 
Waar begin ik met verduurzamen? Wat zijn de kosten? Waar haal ik betrouwbare en onafhankelijke informatie? Nederlanders die hun huis of appartement willen verduurzamen en hiervoor om advies vragen, krijgen vaak tegenstrijdige adviezen te horen, zo blijkt uit het ‘Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2018’ uitgevoerd door Good!. Daarom brengt Huis & Energie de experts samen om de consument te helpen bij de juiste keuze. Zo kunnen bezoekers alles vragen aan de deskundige fabrikanten, leveranciers, groothandels, dienstverleners, energiebedrijven, installateurs en adviseurs.
 
Op Huis & Energie zijn de experts en deelnemers gespecialiseerd in: zonne-energie, duurzaam verwarmen, verlichting, woningisolatie, elektrisch vervoer, inductie koken, ventileren, koelen, subsidies en financiering.

Zien en ervaren

Dru gashaard
DRU gashaard met propaangas Metro 100XT2 Eco Wave
 
Op de beurs staan infotainment en interactie centraal. Er zijn prikkelende presentaties van professionals, workshops, gratis adviesgesprekken met specialisten, de nieuwste innovaties, verrassende demonstraties en aantrekkelijke aanbiedingen van bedrijven. In het centrum van Huis & Energie komt het icoon van de beurs te staan: het ‘Duurzaam Droomhuis’. Een huis van 250 vierkante meter waar alle duurzame producten van ledlampen tot warmtepompen werkend te zien, horen en beleven zijn. De adviseurs van Milieu Centraal geven op deze plek uitleg en voorlichting, zodat bezoekers weten welke duurzame maatregelen ze nu al kunnen toepassen in hun woning. 
 
Lees hier meer over hoe u kunt genieten van een gashaard zonder gasaansluiting.
 
Dru maestro tunnelhaard
 
Bron: Milieu Centraal

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol