Foto's om bij weg te dromen

Foto's om bij weg te dromen

Desenio Studio Azur lanceert een nieuwe fotocollectie die de aangeboren behoefte om mens te zijn weergeeft, droombeelden. Nu het dagelijks leven meer datagestuurd en resultaatgericht wordt, verlangen veel mensen naar emotionele connecties en ervaringen die geworteld zijn in de realiteit. Dit moderne verlangen naar een eenvoudiger leven inspireerde deze fotocollectie, gemaakt op prachtige locaties langs de Caribische kust van Mexico door een creatief team van Desenio's Design Studio.

Hier wil je nu naartoe

Droomwereld Desenio

Deze collectie van 32 foto‘s schetst een droomachtige wereld waar alleen het nu telt. - Sinds het moment dat Studio Azur is gemaakt, is er veel veranderd door de huidige wereldwijde gezondheidscrisis. Op dit moment worden veel mensen uitgedaagd om echt in het moment te leven en de kleine momenten van geluk in het leven te waarderen.

Ontspannen ruimte

Droomwereld Desenio

Het verlangen naar een rustigere levensstijl beïnvloedt ook hoe we onze huizen inrichten. Als je naar de interieurtrends van het seizoen kijkt, is een grote trend een rustige en ontspannende ruimte, vrij van rommel. Het is op dit moment belangrijker dan ooit om bewuste keuzes te maken met betrekking tot materialen en meubels. Desenio gelooft dat deze fotocollectie echt het gevoel geeft dat je aanwezig bent en dat je geniet van het nu.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen