Hotelinspiratie voor thuis

Hotelinspiratie voor thuis

Ken je dat? Kom je terug van een vakantie of weekendje weg en wil je dat je slaapkamer of badkamer net zo wordt als het hotel waar je verbleef. Hotel Lotrinsky werd in 1780 gebouwd als een graanschuur in het kleine wijnstadje Velké Pavlovice in het zuidoostelijke deel van Tsjechië. Het barokke gebouwwerd in 1993 bijna volledig verwoest door een brand en werd gerenoveerd een nieuw hotel.

Charme van een historisch gebouw

Duravit hotel

Het hoge draagvermogen van de vier verdiepingen tellende schuur, met de daarin opgeslagen goederen, werd indertijd op verschillende manieren gewaarborgd: een kruisgewelf ondersteunt de begane grond, de tweede verdieping wordt ondersteund door stenen pilaren en de derde door massieve houten steunen. Bij de verbouwing naar het huidige Hotel Lotrinsky werden veel functionele onderdelen van het gebouw uitgebreid gerestaureerd. Stenen pilaren, houten balken en smeedijzeren poorten weerspiegelen de charme van het historische gebouw.

Pure inspiratie

Duravit hotel

Duravit hotel

De 42 bijzondere kamers worden gekenmerkt door hoogwaardige houten vloeren, alsook deuren en inbouwmeubels van robuust, massief hout. Door de combinatie van iconische meubels en een opvallend lichtconcept wordt een harmonieus contrast gecreëerd, dat zich ook voortzet in de moderne badkamers. Speciaal geselecteerde Duravit-producten sluiten perfect aan bij de in lichte of donkere tinten betegelde badkamers. De wasplaats heeft praktische consoles met vlakke, geïntegreerde inbouwwastafels uit de Vero-serie. ME by Starck-wc’s en accessoires uit de serie Karree maken de hoogwaardige inrichting compleet. Nabij de eetzaal werd een gigantische haard gebouwd.

Duravit hotel


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen