Pak je huis van onder tot boven aan

Pak je huis van onder tot boven aan

Vergeet de handige tips op You Tube, dit allesomvattende verfboek van specialist Willem Fouquaert gaat je helpen bij het aanpakken van je interieur. In het boek staan alle technieken beschreven om hout, muren en plafonds grondig aan te pakken. Met stap-voor-stapbeelden en inspirerende sfeerfoto's.

Basiskennis

Goed geverfd

Met een gezonde dosis creativiteit en een gedegen basiskennis kun je oude houten spullen omtoveren tot originele must-haves. Die kennis kun je ook toepassen op al het hout in je huis, van plinten tot lambriseringen. In dit nieuwe boek pakt Willem Fouquaert ook de muren en plafonds in huis aan. Hoe maak je de oppervlakten schoon, welke verf kies je, hoe ga je te werk. Met de duidelijke stap-voor-stapuitleg en bijbehorende beelden lukt het iedereen.

Fascinatie

Goed geverfd

WILLEM FOUQUAERT was van jongs af aan gefascineerd door decoratie en inrichting. Zijn basiskennis werd verscherpt door jaren praktijkervaring als decorateur, renovator van meubelen en lesgever. Hij is de auteur van onder meer Meubelmagie en Kalkmagie.

Cover goed geverfd

ISBN 9789401466066 | Hardcover | 192 pagina's € 29,99 | Nu verkrijgbaar


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen