Hollandser kan het niet

Hollandser kan het niet

Nederland is hét kaasland. In Hollandse kaas tref je de heerlijkste kazen uit ons land en het hele plaatje er omheen: de makers, de dieren, het gras en het landschap. Kaasexpert Betty Koster reisde het hele land door voor haar selectie van de ruim veertig meest bijzondere kazen. Van een Camembert uit Friesland en kaas uit de Beemster tot verse kaas van de Wadden, en uitleg over het grote verschil van rijping van verschillende kazen. Dit is Kosters verhaal over haar passie voor schapen-, geiten- en koeienkaas. Het boek verscheen afgelopen dinsdag.

Dé kaasexpert

Hollandse kaas boek
Betty Koster geldt al jaren als dé kaasexpert van Nederland. Zij is - samen met haar man - eigenaar van fromagerie L'amuse in IJmuiden en Amsterdam. Betty levert kazen aan toprestaurants en reist langs leveranciers en klanten in binnen- en buitenland. Fotograaf Desiré van den Berg legde deze bijzondere kaasreis vast: de verschillende seizoenen, het melken om vijf uur 's ochtends, de ontmoetingen met de boeren en het productieproces. Vormgever Erik Rikkelman, die al menig culinair bestseller op zijn naam heeft, rondde het boek af.

Cover Hollandse kaas

ISBN 9789089897657 | Hardcover | 240 pagina's | € 24,99

Bestel:

 


 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief




Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol