Maak van je huis een thuis

Maak van je huis een thuis

Maak van je huis een thuis. Dát is de missie van Blokker. Deze nieuwe look & feel is duidelijk te zien bij de nieuwste Blokker winkels, die razendsnel openen door heel Nederland. Vier de gezelligste tijd van het jaar met deze nieuwe, trendy uitblinkers voor onvergetelijke feestdagen.

Nieuwe collectie

Feestdagen met Blokker

Ijsberen en elanden met lichthoeven die niet ‘in de stal’ worden geplaatst tijdens de feestdagen, maar gewoon in een donker hoekje voor extra sfeer. En veren als duidelijk onderdeel van de natuurtrend in huis. Mooi voor de kerstboom of verpak een veer in mooi cadeaupapier met een persoonlijke boodschap. In plaats van een kerstkaart. Succes verzekerd!

Zo komt Blokker met allerlei inspiratietips. Bijvoorbeeld dwarrelende sterren die als sneeuwvlokken vallen in een mok met een kaars. Maar ook sterren met LED lichtjes. En natuurlijk de sprookjesachtige waterschudbollen. Ook leuk voor de kinderen! Staan er ijssterren op de ramen? Kruip lekker onder een hip dekentje. Met bijbehorend kussen. Blokker maakt van je huis een thuis. Ook met de feestdagen.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen