Masters of LXRY 2019

Masters of LXRY 2019

Van 12 t/m 16 december zijn er weer heel veel mooie luxe te zien op interieurgebied tijdens de Masters of LXRY 2019, the Love Edition. Inclusief luxe interieurinspiratie. Liefde voor het interieur in al haar facetten!

Sofa Apollo van Maxalto via Co van der Horst #interieur #interieurinspiratie 

Apollo-sofa by Antioni Citterio - Maxalto

Love for Lobby Living

Wat is er mooier dan het delen van liefde? De Lobby Living-trend is niet voor niets 'hot'. Luxehotels zijn al decennialang een inspiratiebron. En net als met die heerlijke bedden en handdoeken, willen we ons ook in luxe en comfort kunnen onderdompelen in onze woonkamer. Lobby Living is een trend die geïnspireerd is op de lobby's van 5-sterren hotels. Het staat voor een warme en smaakvol gemixte opstelling van fauteuils, banken, kleden en tafeltjes waarbij je elkaar altijd in de ogen kunt kijken. En in de met teddy-bear stoffen beklede banken kruip je natuurlijk heerlijk bij elkaar.

Sofa Apollo van Malto via Co van der Horst

Voor de Love-Living van Co van der Horst hebben de architecten van Studio Co gebruik gemaakt van de nieuwste collecties van Maxalto. Dit kosmopolitische Italiaanse designhuis staat voor raffinement en luxe, en is onderdeel van B&B Italia.

Co van der Horst presenteert een aantal schitterende Maxalto-primeurs voor de Nederlandse markt, zoals de Apollo-sofa's by Antioni Citterio. Kleur- en materiaalgebruik zijn gebaseerd op de stijl van nude confidence: neutrale, blanke kleuren waarbij de verfijning zit in de textuur en tactiliteit van de materialen. Ronde vormen in de zitelementen geven de living een eigen, uitnodigend karakter.

Interieur inspiratie. Lampen Roll&Hill, gordijnen van Dedar, Home Fragrance van Onno

Lamp Roll&Hill - satijstoffen gordijnen Dedar - home fragrance Onno

De Lobby-Living is gestyled met de karakteristieke lampen van Roll&Hill uit de VS, prachtige satijnstoffen gordijnen van Dedar, en de heerlijke premium home fragrance van Onno.

SieMatic: 90 jaar keukenliefde

Tijdens Masters of LXRY vindt je bij de stand van Co van der Horst ook het allerbeste voorbeeld van de fusie tussen keuken en woonkamer: het SieMatic SLX PURE concept, dat voor het eerst aan het Nederlandse publiek wordt gepresenteerd.

Siematic SLX Pure keuken met kookeiland


SieMatic SLX PURE

Deze nieuwe interpretatie van de greeploze keuken is even esthetisch geslaagd als functioneel verantwoord. De smaakvolle expertise van SieMatic - dat dit jaar garant staand voor 90 jaar keukeninnovatie - blijkt uit de delicate verhoudingen en de elegante, transparante oppervlakken; de slechts 6,5 millimeter dunne elementen; het superslimme interieur; en de volledig nieuw ontworpen verzonken greep met discreet geïntegreerd, individueel regelbaar lichtarmatuur. Dit innovatieve keukenconcept maakt deel uit van de SieMatic-lifestyle PURE, die wordt gekenmerkt door zijn minimalistische en klare design. Lees hier meer over SieMatic Pure

Siematic SLX Pure keuken met kookeiland

Bekijk hier meer luxe keuken-concepten van SieMatic


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen