Niet meer elke dag vlees

Niet meer elke dag vlees

Elke dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Supermarkten speelden de afgelopen jaren handig in op deze trend: het schap met vleesvervangers is flink uitgebreid. Maar wat als al dat prefab voedsel je tegenstaat? Met het kookboek De vega optie van Joke Boon maak je die lekkere vegaburger of ultieme bal voor bij je stamppot gewoon zelf. Vleeseter, flexitariër of veganist: iedereen vindt iets van zijn gading. En het is ook nog leuk om op deze manier in de keuken te staan! 

Gezond, maakbaar en milieuvriendelijk

De vega optie

In De vega optie vind je 50 heerlijke, originele burgers, ballen, schnitzels enzovoort die je zelf maakt met peulvruchten, paddenstoelen, noten, kaas, ei, tahoe en zelfs zeewier. Een aantal recepten zijn variaties op bekende vleesfavorieten: satéburgers, Spaanse worstjes of nuggets. Dit is hét revolutionaire kookboek waar iedereen op wachtte. Joke Boon is naast journalist en kookboekenschrijver dé peulvruchtenexpert bij uitstek. Van haar hand verschenen meerdere boeken, waaronder het succesvolle kookboek Bonen!. Daarnaast ontwikkelt ze recepten in opdracht, onder andere voor Kesbeke tafelzuur.

Cover de vega optie

Uitgever: Nieuw Amsterdam | Verschijning: 21 mei 2019 | ISBN: 978 90 468 2482 5


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief




Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol