Kleurinspiratie: moodboards met Zweedse invloeden

Kleurinspiratie: moodboards met Zweedse invloeden

Ben je toe aan een nieuwe kleur in je interieur? Graham & Brown heeft inspirerende moodboards gemaakt met de mooie Lagom behangcollectie. Geïnspireerd door het Zweedse woord dat 'precies de juiste hoeveelheid' betekent, bevat de collectie evenwichtige ontwerpen, architectonische vormen en drie soorten patronen, elk in vijf kleurstellingen verkrijgbaar. 

Graham & Browon Lagom

Het Lagom behang heeft een 3D-effect, de Lagom-streep heeft rechte lijnen en wordt gekenmerkt door een dun geometrisch patroon. De nieuwe verfkleur Elsie, een mix van zachtblauw en grijs, is mooi afgestemd op de Lagom collectie.

Art deco uitstraling

In combinatie met de metallics roept het verfrissende kleurenpalet van rosegoud, zacht lichtblauw, blush, grijs en fris wit een opvallend art deco-gevoel op. Als goud of messing een persoonlijke favoriet is, overweeg dan het mengen van metalen in huis om het prominente behang aan te vullen. Als deze metallics terugkomen in bijvoorbeeld een salontafeltje of ander accessoire ontstaat een warme sfeer.

graham & Browon Lagom

Ontworpen om een vleugje overdadigheid toe te voegen, bieden de eenvoudige rechte lijnen van de Lagom Stripe een cleane gebalanceerde look. Het klassieke patroon combineert rose goud, opvallend zilver en rijk goud met zachte pasteltinten en een marine tint. Het combineren van het behang met natuurlijke materialen, zoals geweven dekens en kussens, creëert het gevoel van comfort en luxe in huis.

Scandinavische touch

graham & Browon Lagoma

Balance maakt gebruik van vergulde geometrische lijnen om het kleinste schijnsel van licht weer te geven, waardoor een gevoel van ruimte ontstaat. Terwijl donkere tinten contrasteren met het zilver en goud, bieden gedempte kleuren een natuurlijke Scandinavische touch. Dunne lijnen bieden een subtiel effect en kunnen worden geaccentueerd met extra gouden accessoires en highlights. Combineer met delicaat blad, eikenhout en zachte verlichting om een licht en toch schitterend gevoel te creëren.

Bekijk hier meer mooie trendkleuren voor de muur


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen