Pasta!

Pasta!

Als je aan Italië denkt dan denk je aan... pasta. In alle mogelijke vormen. Bekend foodfotograaf Marco Paone en Giovanni D'Apice, autoriteit op het vlak van pasta, sloegen de handen in elkaar en creërden dit geweldige kookboek over pasta. Van klassieke bereidingen tot nieuwe creaties klaargemaakt door topchefs. Inclusief voorwoord van de godfather van de pasta, Antonio Carluccio.

Pasta. Il Primo Piatto

Pasta

Boek pasta

Iedereen heeft wel z'n eigen recept voor spaghetti al ragù, pasta carbonara en pasta pesto. Chef en culinair journalist Giovanni D'Apice kent als geen ander de echte 'cucina povera' en is op zoek gegaan naar het 'oerrecept' van die Italiaanse toppers. Tien befaamde internationale chefs geven op hun beurt een hedendaagse interpretatie van deze klassiekers.

Over de auteurs

Pasta cover

Giovanni D'Apice leerde koken bij zijn grootmoeder. Nu brengt hij vanuit Maastricht de echte Italiaanse culinaire traditie naar de Lage Landen en is hij een ware autoriteit op het gebied van pasta. Foodfotograaf Marco Paone werkte al samen met tal van bekende internationale Michelin-sterrenchefs. In 2014 won hij zilver in de prestigieuze fotowedstrijd Px3 Prix de la Photographie Paris. Giovanni en Marco hebben een eigen culinair tijdschrift, 1820 Magazine - The Art of Italian Gastronomy.

ISBN 9789401449236 (NL) | Hardcover | 192 pagina's | € 29,99 | Uitgever Lannoo

Bestel hem nu bij BOL.com


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief




Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol