Planttherapie, zo ontspannend!

Planttherapie, zo ontspannend!

Ontspannen in je eigen bubbel is helemaal van nu! Daarom creëer je je eigen ontspanningssessie gewoon thuis. Met planten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat actief met planten bezig zijn, goed is voor je geest. Dus, we gaan in planttherapie.

 Helemaal zen

Planttherapie
 In het tijdperk van burn-outs en coronastress is selfcare belangrijker dan ooit. En ja, ook als je leven op rolletjes loopt, is een ontspannings-, bijkom-, selfcare-, you-name-it-moment altijd welkom. En dat je daar de deur niet voor uit hoeft, komt ook lekker uit. Door in Planttherapie te gaan, kun je je zorgen even aan de kant zetten. Ontspannen. Misschien zelfs je problemen een beetje oplossen of gewoon zen worden. Want met je handen in de aarde kom je helemaal bij. Planten hebben namelijk een therapeutische werking op mensen. En dan met name het actief verzorgen van, zorgt voor wonderen.

Groene zorg

Planttherapie

Groene zorg is niet voor niets upcoming. Mocht je het nog niet kennen: groene zorg is een manier van zorg waarbij de natuur wordt ingezet als therapie. Vooral het sociaal, cognitief, fysiek, en psychologisch functioneren wordt hierbij verbeterd. Heb je behoefte aan een moment van rust en ontspanning? Ga dan aan de slag met je kamerplanten - beetje schoffelen in je tuin, wroeten, harken – en je hoofd leegmaken. Of juist nadenken. Planten zeggen niks, maar luisteren erg goed. Na een planttherapiesessie kun je er weer helemaal tegenaan. Zeg maar dag tegen die dure therapeut.
 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen