Prachtige verhalen op de muur

Prachtige verhalen op de muur

In deze collectie van Rebel Walls zijn verschillende thema’s en motieven geïnspireerd door zowel de klassieke als nieuwe verhaaltjes, vertaald in prachtige designs. En aangezien de verbeelding niet leeftijd gelimiteerd is, is deze prachtige collectie er om jou te helpen een klein beetje sprookjesmagie in jouw kamer te brengen, ongeacht hoe oud je bent dus.

Ontwerpen voor iedereen

Rebel Walls

Rebel Walls

Rebel Walls

Geïnspireerd door fantastische verhalen, zowel de klassieke als de nieuwe, deze speelse behangontwerpen brengen je verbeelding en creativiteit tot leven. Bossen van paddenstoelen, exotische jungles, betoverende kastelen en struiken vol rozen. Deze patronen zijn ontwerpen die zowel kinderen als volwassenen leuk vinden en brengen wat magie van het rijk der verhalen in jouw huis.

Magie

Rebel Walls

Rebel Walls

Rebel Walls

Rebel Walls

Rebel Walls

“Ik heb altijd al een collectie als deze willen maken. Het speelse en de magie dat aanwezig is in de verhalen en sprookjes die we onze kinderen voorlezen is iets wat ik ook in ons dagelijks leven wil brengen. Deze behangen zijn bedoelt om als decor iedereen te inspireren in verbeelding en creativiteit. Ik ben helemaal verliefd op de verschillende ontwerpen die we in deze collectie hebben, ze zijn perfect voor de jongeren maar ook voor degene die jong van geest zijn.” 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen