Primeur: biologische orchideeën!

Primeur: biologische orchideeën!

Een primeur voor kweker Jan Stolk van Stolk Flora uit Bleiswijk. Hij is de eerste die al zijn orchideeën op 100% biologische basis kweekt. De ‘Your Natural Orchid’ worden gepresenteerd op de Royal Holland Trade Fair die woensdag 2 november begint in Aalsmeer.

Jan Stolk

Meer dan 500 kwekers en veredelaars tonen er hun nieuwste en mooiste bloemen en planten aan bloemisten, tuincentra en inkopers uit binnen- en buitenland. Stolk: “Vijf jaar geleden zijn wij begonnen met het verduurzamen van ons productproces. Ons uitgangspunt is om zo dicht mogelijk bij de natuur te telen. Na jaren van perfectioneren is het nu zover. Ik garandeer dat er geen enkel residu van chemische middelen op onze orchideeën te vinden is.”
Stolk Flora is het eerste Nederlandse bedrijf dat zijn volledige assortiment Phalaenopsis (meer dan 100 verschillende soorten) op 100% biologische basis kweekt onder het MPS ProductProof-keurmerk. Daarmee loopt Stolk Flora voorop in de Nederlandse sierteeltsector. De Royal Holland Trade Fair wordt gehouden van 2 tot en met 4 november in Aalsmeer. De ‘Your Natural Orchid’ zijn vanaf heden verkrijgbaar via tuincentrum en bloemist.

Bio orchidee


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen