Je eigen stad aan de muur

Je eigen stad aan de muur

Ben je toe aan een verrassend nieuw detail in je interieur? De leuke collectie tegeltjes met steden van StoryTiles zijn een opvallend en vrolijk detail voor elke ruimte! Een leuke toevoeging voor een plank in de keuken, sfeervol in de mooie kast in de woonkamer en super leuk om naar te kijken bijvoorbeeld op het toilet.

De bijzondere wanddecoratie 'StoryTiles StedenTegels bevat elf historische, iconische steden uit ons prachtige land met hun eigen stadsgezicht vastgelegd op een tegeltje. Van Den Bosch tot Delft, van Groningen tot Nijmegen, van Amsterdam tot Rotterdam... Zo ben je altijd dichtbij jouw favoriete stad!

Amsterdam

Story tiles Amsterdam

Struinen langs Amsterdamse pareltjes, te voet, op de fiets of met de boot door de grachten. Amsterdamse avonturen blijven je altijd bij. De tegeltjes hebben een egen ophangsysteem, zijn hitte- en waterbestendig en ambachtelijk gemaakt in Holland. 

Utrecht

Tegel Utrecht - Aan de Utrechtse Grachten - StoryTiles

Al fietsend langs de grachten zagen we de Domtoren, vanaf het terrasje van een werfkelder keken we nog een tijdje naar de mooie zwanen in het water. Utrechtse avonturen blijven je altijd bij.

Haarlem

Story tiles Haarlem

Heerlijk met je haren in de wind een boottochtje maken over het Spaarne. Een tochtje langs molen De Adriaan en de Amsterdamse poort. Haarlemse avonturen blijven je altijd bij.

Tegeltje van je stad - Storytiles

De tegeltjes kan je bestellen bij StoryTiles


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen