Vernieuw het kleurenpalet in je interieur

Vernieuw het kleurenpalet in je interieur

Donkere kleuren verkleinen, lichte heldere kleuren vergroten, kortom, alle kleuren zorgen voor verandering. Dat is de korte versie van hoe kleuren de perceptie van een ruimte beïnvloeden, maar de waarheid is veelzijdiger en individueler dan dat. Wit voelt voor sommige mensen helder en fris, maar leeg en slap voor anderen. Rebel Walls moedigt een persoonlijke, nieuwsgierige en moedige benadering van kleuren aan.

Kleurenvoorstel

Palett #10 van Rebel Walls bevat 30 verschillende murals verdeeld in zes hoofdstukken: Enter, Eat, Relax, Work, Play en Sleep. Allen met een bijpassend kleurenvoorstel, deze kleuren geven de ruimte samen met de mural een karakter bijpassend aan de functie van de kamer.

Rebel walls

Rebel Walls heeft geëxperimenteerd met Dip Dye-techniek op Franse panelen en heeft alle kleuren van de regenboog in het achterhoofd gehouden.

Weg met de oude vooroordelen over kleur!

Rebel walls

De designers hebben nieuwe kleuren aan bestaande murals toegevoegd. Prachtig! Dus weg met de oude vooroordelen over kleur, die van jezelf en van anderen en vind nieuwe onverwachte favorieten in de collectie Palette. 

Rebel Walls behang cactus collectie Palette #behang #interieur #interieurinspiratie #slaapkamer

Bron: Van Snad - www.van-sand.com


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen