Bezoek 6 t/m 8 oktober ook de Beurs Eigen Huis

Voor goed advies voor je bouw-, verbouw- of verhuisplannen is Beurs Eigen Huis al jaren het juiste adres. En komende editie is er meer dan ooit aan duurzame en energiezuinige oplossingen te vinden. Kom inspiratie opdoen en bezoek van 6 t/m 8 oktober Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Kom langs en realiseer ook jouw ‘groene’ droomhuis!

Groen bouwen of verbouwen 

Sfeerimpressie eigen huis beurs

Zelf een huis bouwen, grootse verbouwplannen of een kleine verbouwing in het vooruitzicht? En dat alles natuurlijk ook nog zo ‘groen’ mogelijk. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken en er zijn vele aanbieders op de markt. Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt je bij het maken van deze keuzes. Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat!

Droomhuis

Sfeerimpressie beurs eigen huis

Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je ‘groene’ droomhuis aanwezig. Architecten, aannemers en bouwadviseurs, maar ook heel veel aanbieders van duurzame en energiezuinige oplossingen. Van isolatie en klimaatsystemen tot energieopwekking middels warmtepompen en solarsystemen. Je komt alles te weten over het voordeel van zonnepanelen bij Adepa Solar en Sungevity. Je woning op een duurzame en milieuvriendelijk manier verwarmen en koelen kan door een warmtepomp. Bij de stands van Van Bruchem Duurzaam en Samsung Ambrava vertellen ze je meer over de mogelijkheden. Een goed klimaatsysteem is een must voor je ‘groene’ droomhuis. Kom inspiratie opdoen bij Jaga en SpeedComfort. En kan je isolatie-advies gebruiken, neem dan een kijkje bij bijvoorbeeld Tonzon, Isoschelp, Pluimers, Isobooster en Alpine Isolatie.

Energiezuinig bouwen

Sfeerimpressie beurs eigen huis

Ook op het sprekerspodium is aandacht voor Duurzaam & Energiezuinig. Stichting Passief Bouwen geeft dagelijks een interessante presentatie over comfortabel en energiezuinig bouwen. Bouwkundig specialisten van Vereniging Eigen Huis vertellen meer over ‘Wonen in een superenergiezuinig huis’ en de Financieel specialisten geven advies over het ‘Financieren van Energiebesparing’.

Datum & Locatie |  6 t/m 8 oktober 2017, Jaarbeurs Utrecht

Openingstijden | 10 – 17 uur

Entreeprijs | kassa € 16, voorverkoop € 12,50

Info & tickets | www.realiseerjedroomhuis.nl


Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen