De najaarstrend is groen!

De najaarstrend is groen!

Het najaar is dé tijd om je huis weer wat extra aandacht te geven, want je voelt je echt beter als je blij bent met je interieur. Soms is een nieuwe kleur op de muur of een extra bijzettafeltje al genoeg om je interieur een boost te geven. De nieuwste woontrends van dit najaar zie je terug in de nieuwe wooncollectie van Karwei. We geven je inspiratie.

Groen in het interieur

Groen is al een tijdje in opkomst in het interieur, maar deze trend pakt dit najaar nóg groter – of eigenlijk groener - uit. Want alles is leuker in groen, ook als je geen groene vingers hebt.

Najaarstrend: groen in het interieur #interieur #interieurinspiratie #groen #karwei

Haal het groen van buiten naar binnen, want met groen haal je de rust van de natuur in huis. Van grijsgroen tot diep flessengroen; de vele verschillende groentinten combineren vanzelf mooi met elkaar. Echte planten passen hier natuurlijk goed bij. Je kunt ook kiezen voor behang met een natuurprint of groene accenten als kussens of krukjes. 

Groene thuiswerkplek

Najaarstrend: groen in het interieur #interieur #interieurinspiratie #groen #karwei

Laat kleur in je voordeel werken en kies voor een groene thuiswerkplek. Groen geeft energie, maar zorgt ook voor rust. Maak zelf eenvoudig een bureau in een ongebruikte hoek in je huis: een wandplank met twee poten eronder en voilà! Drie hanglampen erboven maken het helemaal af.

Het groene hart

Najaarstrend: groen in het interieur #interieur #interieurinspiratie #groen #karwei

Heb je een werkplek in je huiskamer die je wilt afscheiden van de plek waar je na werktijd ontspant? En ben je een klusser óf heb je een klusser als huisgenoot? Maak dan zelf een open kast en gebruik die als roomdivider in je woonkamer. Een doorkijkhaard is ook een hele mooie oplossing als ruimteverdeler. Hierdoor ontstaan twee verschillende zones en blijft de kamer mooi licht en ruimtelijk. 

De producten op de foto's in dit artikel zijn van Karwei.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen