Gratis interieurboek!

Gratis interieurboek!

De woonmaand komt eraan en dan is inspiratie voor je woning altijd welkom. Wil je de badkamer of keuken vernieuwen? Wil je warmte en sfeer in je huis brengen met een mooie haard of kachel? Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Bestel dan de 4 inspirerende UW woonmagazines en krijg het 288 pagina's tellend woonboek van ons cadeau. Een must-have voor elke interieur liefhebber.

Ben je van plan om een nieuwe badkamer of keuken te laten plaatsen of ga je je verbouwen en ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan kan je vast wel wat inspiratie gebruiken. Deze mooie magazines staan boordevol inspiratie en zijn onmisbaar voor wie alles wil weten over de laatste trends en op zoek is naar praktische informatie. De Uw gidsen zijn een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor iedereen die wil verbouwen of verhuizen. De inspirerende magazines zijn gevuld met mooie reportages, foto's, interviews en rubrieken op het gebied van keukens, badkamers, vloeren en haarden.

woonmagaznies #woonmagazine #uwwoonmagazine #keuken #badkamer #haard #vloer #interieur

Design woonboek cadeau

Bestel nu de 4 woonmagazines en je ontvangt een prachtig hardcover design woonboek cadeau met fraaie reportages van bekende interieur architecten.

Klik hier om het boek met de 4 magazines te bestellen

woonboek woonmagazines woonmaand


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen