Huis verbouwen? De Beurs Eigen Huis komt er weer aan!

Check wat er voor jou te ontdekken valt!

Ga je verhuizen, verbouwen of heb je grootse plannen om je eigen droomhuis te realiseren? Tijdens Beurs Eigen Huis staan er weer meer dan 200 exposanten voor je klaar in Jaarbeurs Utrecht.

Voor dromers met bouwplannen & gelukkigen met een kavel

Beurs Eigen Huis #verbouwen #verhuizen #interieur #trends

Niets is zo fijn als het hebben van een goede fundering voordat je daadwerkelijk gaat bouwen. Voor iedereen met bouwplannen is deze woonbeurs dan ook echt een must! Kom kennis maken met: architecten, huizenbouwers, bouwadviseur, makelaars, financieel adviseurs, etc.

Voor de woningzoekers

Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden? Dan is dit het beste moment om de beurs te bezoeken. Laat je droomwensen op stoom komen en weet waar je op moet letten als je je keuze maakt voor een huis.

Voor energiezuinige koppels & echtparen

Als je op dit moment gaat bouwen of verbouwen dan kun je er niet omheen: de duurzame ontwikkelingen en maatregelen. Beurs Eigen Huis helpt bij het maken van de juiste keuzes. Naast duurzaam advies en inspiratie vind je op de beurs ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen, klimaatsystemen, warmtepompen en isolatieproducten.

Voor iedereen die zin heeft in een nieuw interieur

Beurs eigen huis keukentrends #beurseigenhuis #verbouwen

Op Beurs Eigen Huis wandel je van het ene droomhuis vol woontrends naar het andere, er zijn stylisten, lichtexperts en kleuradviseurs. Kom zeker ook inspiratie opdoen bij het Keuken & Badkamer Plein en ontdek de laatste trends.

Meer informatie via realiseerjedroomhuis.nl

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen