Huis verbouwen? De Beurs Eigen Huis komt er weer aan!

Huis verbouwen? De Beurs Eigen Huis komt er weer aan!

Check wat er voor jou te ontdekken valt!

Ga je verhuizen, verbouwen of heb je grootse plannen om je eigen droomhuis te realiseren? Zet dan een groot kruis in je agenda door 21, 22 en 23 september. In dat weekend staan er tijdens Beurs Eigen Huis namelijk meer dan 200 exposanten voor je klaar in Jaarbeurs Utrecht.

Voor dromers met bouwplannen & gelukkigen met een kavel

Beurs Eigen Huis #verbouwen #verhuizen #interieur #trends

Niets is zo fijn als het hebben van een goede fundering voordat je daadwerkelijk gaat bouwen. Voor iedereen met bouwplannen is deze woonbeurs dan ook echt een must! Kom kennis maken met: architecten, huizenbouwers, bouwadviseur, makelaars, financieel adviseurs, etc.

Voor de woningzoekers

Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden? Dan is dit het beste moment om de beurs te bezoeken. Laat je droomwensen op stoom komen en weet waar je op moet letten als je je keuze maakt voor een huis.

Voor energiezuinige koppels & echtparen

Als je op dit moment gaat bouwen of verbouwen dan kun je er niet omheen: de duurzame ontwikkelingen en maatregelen. Beurs Eigen Huis helpt bij het maken van de juiste keuzes. Naast duurzaam advies en inspiratie vind je op de beurs ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen, klimaatsystemen, warmtepompen en isolatieproducten.

Voor iedereen die zin heeft in een nieuw interieur

Beurs eigen huis keukentrends #beurseigenhuis #verbouwen

Op Beurs Eigen Huis wandel je van het ene droomhuis vol woontrends naar het andere, er zijn stylisten, lichtexperts en kleuradviseurs. Kom zeker ook inspiratie opdoen bij het Keuken & Badkamer Plein en ontdek de laatste trends.

Beurs Eigen Huis | 21 t/m 23 september | Jaarbeurs Utrecht | open van 10.00 tot 17.00 uur | kaarten aan de kassa € 17,50 | online met € 3,50 korting | realiseerjedroomhuis.nl

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen