pinterest
Kleine wasjes, grote wasjes doe je in stijl met deze kast!

Kleine wasjes, grote wasjes doe je in stijl met deze kast!

Of je het leuk vindt of niet, iedere week moet er gewassen worden. Op het moment dat je er doorheen bent is de wasmand alweer aardig gevuld. Om deze bezigheid een stuk makkelijker, meer gestructureerd en stijlvol te maken heeft Wastoren de oplossing bedacht. Een op maat gemaakte kast waarin zowel de wasmachine als de droger geplaatst kunnen worden. Zo creëer je een echte ‘Laundry’ bij jou thuis, helemaal in de stijl van je keuken of kamer.

FotoKleine wasjes, grote wasjes doe je in stijl met deze kast!

Laundry op maat

De wandkasten van Wastoren bieden ruimte voor alles wat met de was te maken heeft. Verzamel de vuile was gescheiden in speciaal daarvoor bestemde korven achter mooie kastdeuren of lades. Voor je voorraad wasmiddelen is ook een plank bestemd, net zoals voor het strijkijzer en de strijkplank. Maar waar je echt happy van wordt, is dat je nooit meer hoeft te bukken om je was in de machine te doen.

Stijlvolle wandkast

Afhankelijk van jouw wensen kan je de wandkast zo ontwerpen dat hij past in de ruimte. In de bijkeuken kan je de kastelementen van Wastoren ook voor andere apparaten gebruiken, denk aan een extra koelkast. Zo wordt deze stijlvolle wandkast een plek waar meerdere functies bij elkaar komen. Nooit meer losstaande apparaten, voorraad of rondslingerend wasgoed. Wat een feest!

FotoKleine wasjes, grote wasjes doe je in stijl met deze kast!

Wastoren

Niet iedereen heeft de luxe van een grote wasruimte met veel opbergruimte. Bij het inrichten van een kleinere wasruimte moet je iets inventiever zijn met de ruimte die je tot je beschikking hebt. Ook voor die situaties heeft Wastoren een oplossing. Zo kun je bijvoorbeeld de droger boven op je wasmachine plaatsen of een kast op of naast je apparaat plaatsen waarin je de strijkplank en wasmiddelen netjes kunt opbergen. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar je benut ook alle centimeters van de ruimte! Meer informatie en inspiratie voor je wasruimte

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw wensen? Bezoek dan de website van Wastoren.nl

Wastoren.nl

Dé webshop voor een complete inrichting van jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen