Oktober woonmaand start met Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis is een must-see voor iedereen die gaat bouwen of verbouwen. Tijdens deze grote woonbeurs met meer dan 200 exposanten worden drie dagen lang de nieuwste woontrends en producten gepresenteerd en kan je alle inspiratie opdoen om jouw droomhuis te bouwen of in te richten.

Genoeg redenen voor een bezoek aan de beurs…

Op de (ver)bouwbeurs vind je architecten, aannemers, financieel adviseurs maar bijvoorbeeld ook energie-experts. Je ziet op deze beurs niet alleen de grote woonmerken, juist ook minder bekende, maar zeer bijzondere of unieke merken en designers showen hun nieuwste ontwerpen en producten.

… Alle informatie onder één centraal dak

Drie dagen lang presenteren meer dan 200 exposanten hun nieuwste producten en plannen. Wil je bijvoorbeeld informatie over het aanvragen van een bouwvergunning, het plaatsen van een dakkapel, of een nieuwe badkamer? Dan ben je hier op het juiste adres. Tip: neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer!

… Laagdrempelig interieur- en tuinadvies

Op veel beurzen vind je óf interieurideeën, óf bouwadvies, óf tuintrends, maar op deze beurs vind je dit allemaal!

… Introductie van diverse duurzame ontwikkelingen

Als je op dit moment gaat bouwen of verbouwen dan kun je er haast niet omheen: de duurzame ontwikkelingen en eisen in de bouw. Beurs Eigen Huis helpt bij het maken van de juiste keuzes. Je komt alles te weten over zonnepanelen, duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen met een warmtepomp, een goed klimaatsysteem en het isoleren van je woning.

Gedurende drie dagen is er een sprekerspodium met zeer interessante sprekers die vertellen over uiteenlopende onderwerpen die er echt toe doen als je bouw of verbouwplannen hebt: realiseerjedroomhuis.nl/podiumprogramma

Realiseer jouw (duurzame) droomhuis via www.realiseerjedroomhuis.nl)

Meer weten, inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig? Kijk op de website van Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis verbouwen en inrichten in Jaarbeurs Utrecht #woonbeurs #verbouwen #verhuizen #inspiratie #wooninspiratie

 

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen