Oktober woonmaand start met Beurs Eigen Huis

Oktober woonmaand start met Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis is een must-see voor iedereen die gaat bouwen of verbouwen. Deze grote woonbeurs met meer dan 200 exposanten vindt plaats van 21 t/m 23 september. Drie dagen lang worden de nieuwste woontrends en producten gepresenteerd en kan je alle inspiratie opdoen om jouw droomhuis te bouwen of in te richten.

Genoeg redenen voor een bezoek aan de beurs…

Op de (ver)bouwbeurs vind je architecten, aannemers, financieel adviseurs maar bijvoorbeeld ook energie-experts. Je ziet op deze beurs niet alleen de grote woonmerken, juist ook minder bekende, maar zeer bijzondere of unieke merken en designers showen hun nieuwste ontwerpen en producten.

… Alle informatie onder één centraal dak

Drie dagen lang presenteren meer dan 200 exposanten hun nieuwste producten en plannen. Wil je bijvoorbeeld informatie over het aanvragen van een bouwvergunning, het plaatsen van een dakkapel, of een nieuwe badkamer? Dan ben je hier op het juiste adres. Tip: neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer!

… Laagdrempelig interieur- en tuinadvies

Op veel beurzen vind je óf interieurideeën, óf bouwadvies, óf tuintrends, maar op deze beurs vind je dit allemaal!

… Introductie van diverse duurzame ontwikkelingen

Als je op dit moment gaat bouwen of verbouwen dan kun je er haast niet omheen: de duurzame ontwikkelingen en eisen in de bouw. Beurs Eigen Huis helpt bij het maken van de juiste keuzes. Je komt alles te weten over zonnepanelen, duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen met een warmtepomp, een goed klimaatsysteem en het isoleren van je woning.

NIEUW: stijlkamers om je te laten inspireren

Ontdek welke stijl bij jou past. In samenwerking met de Behangfabriek, Carpetright, Art-Collectors en Sofa.com zijn er 3 toffe stijlkamers ingericht. Volop inspiratie voor je droomhuis en interieur dus!

Gedurende drie dagen is er een sprekerspodium met zeer interessante sprekers die vertellen over uiteenlopende onderwerpen die er echt toe doen als je bouw of verbouwplannen hebt: realiseerjedroomhuis.nl/podiumprogramma

Realiseer jouw (duurzame) droomhuis:
Datum Beurs Eigen Huis: 21 t/m 23 september 2018
Openingstijden: 10:00-17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Entreeprijzen: online ticket  € 14,00 p.p. (via www.realiseerjedroomhuis.nl), € 17,50 p.p. aan de kassa.
Kinderen t/m 15 jaar gratis entree. Op 22 en 23 sept. is er een gratis kinderknutselplein.

Meer weten, inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig? Kijk op de website van Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis verbouwen en inrichten in Jaarbeurs Utrecht #woonbeurs #verbouwen #verhuizen #inspiratie #wooninspiratie

 

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen