Saint Tropez weken bij warenhuis ROBBIES

Saint Tropez weken bij warenhuis ROBBIES

Het bourgondische warenhuis ROBBIES in Den Bosch is gestart met de Saint Tropez-weken. De winkel en het café staan compleet in het teken van de Franse sfeer. Op het menu staan bijzondere gerechten uit de Provence en in de winkel zijn exclusieve producten uit Zuid-Frankrijk verkrijgbaar.

ROBBIES ademt Zuid Frankrijk

Tijdens de Saint Tropez-weken ruik, proef en voel je de Franse sfeer. Eigenaresse Nikkie Wolfs (33) haalde haar inspiratie uit Saint Tropez, een gebied waar zij verliefd op is geworden. Het winkelgebied van ROBBIES ademt ook Zuid-Frankrijk.

Ruik aan de boeketten lavendel, bewonder de exclusieve strandtassen van Tampicobags, ontworpen door Julie Martin of maak kennis met Blonde St. Tropez, een bijzonder biertje dat alleen bij Robbies verkrijgbaar is. De chefs zullen bijzondere Franse gerechten bereiden, denk hierbij aan de bekende Crudités van Club 55 in Ramatuelle en de Tarte Tropézienne, dat in 1955 geïntroduceerd is door de Franse banketbakker Alexandre Micka uit Saint Tropez. De Saint-Tropez weken duren tot 14 juli.

Over ROBBIES

Bij ROBBIES kun je veel meer dan alleen winkelen. Het Bossche warenhuis is een unieke combinatie van food, fashion en lifestyle. Je kan vanaf negen uur ’s ochtends rondsnuffelen in de winkel, lunchen met vrienden of werken met een heerlijke bak koffie.

ROBBIES staat voor rebels, ondernemend, beminnelijk, bijzonder, inspirerend, energiek en stoer. Het team van Wolfs is altijd op zoek naar unieke producten. Ze struinen markten af en zoeken op veilingen. Daarnaast is het team altijd op zoek naar bijzondere merken.


Het warenhuis is gevestigd in een oud bankgebouw van Lentjes & Drossaerts, Verwersstraat 33.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbriefKlik hier om GRATIS
informatie aan te vragen