Verbouwen? Bezoek Beurs Eigen Huis 2017

Verbouwen? Bezoek Beurs Eigen Huis 2017

Heb je bouw- of verbouwplannen in 2017? Of heb je goede voornemens en ga je in het nieuwe jaar aan de slag met je tuin, keuken of interieur? Breng dan van 17 t/m 19 maart een bezoek aan de Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Kom langs en mis niets!

Zo realiseer jij je droomhuis in 2017!

Een eigen droomhuis realiseren, dat wil natuurlijk iedereen. Maar waar begin je als je een huis gaat bouwen? Er is zoveel te regelen. En hoe pak je je verbouwing aan? Alleen een nieuwe keuken of ook een overdekt terras, een nieuwe dakkapel of een uitbouw van je woonkamer? Wat zijn de kosten, wat zijn de mogelijkheden, welke vergunningen heb je nodig en welke architect past bij je? Laat je op Beurs Eigen Huis adviseren door experts en ontmoet de specialist die bij je past.

Inspiratie voor binnen & buiten

Verbouwen of verhuizen? Bezoek dan de Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs van Utrecht. Inspiratie en informatie! Van 17 t/m 19 maart 2017

Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je droomhuis? Loop binnen in het Droomhuis Interieur Paviljoen. Boordevol ideeën, de leukste woonadressen, binnenhuisarchitecten en voorbeelden van interieurs. En vergeet ook de tuin niet! Ontmoet tuinarchitecten, exclusieve aanbieders van serres, buitenkeukens en zwembaden op Beurs Eigen Huis.

Kijk, luister & beleef

Je ziet de nieuwste materialen en trends, kom luisteren naar diverse experts op het sprekerspodium (van financiële en domotica tips, tot tuintransformaties en bouwkundig advies) en geniet van heerlijke hapjes en drankjes op een van de vele terrassen. Kruip achter je laptop of woontijdschriften vandaan en kom real life inspiratie op doen. De beste manier om keuzes te maken.

Voor in de agenda

Datum Beurs Eigen Huis:   17 t/m 19 maart 2017
Locatie:  Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Entreeprijzen: Kassakaart: € 16,- p.p. | Voorverkoop: € 12,50 p.p.
Website (info & tickets): www.realiseerjedroomhuis.nl

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje