Bezoek de Beurs Eigen Huis in oktober

Ga je verbouwen of verhuizen en ben je op zoek naar goed advies? Heb je een kavel gekocht, sta je op het punt om je tuin te verbouwen of wil je eindelijk die woonkamer herinrichten? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis op je to-do list! Tijdens deze woonbeurs vind je de beste experts onder één dak om je wensen om te zetten in werkelijkheid. Kom langs van 14 t/m 16 oktober 2022 en realiseer ook jouw droomhuis!

Concrete stappen naar jouw droomhuis 

Zelf een huis bouwen... wie droomt daar niet van? Beurs Eigen Huis is een beurs waar je heel concreet stappen kunt zetten naar het waarmaken van jouw ideeën. Voor ieder vakgebied vind je kenners die antwoorden weten op je vragen. 

Ga je je badkamer verbouwen, een kavel inrichten of heb je een tuin die een opknapbeurt kan gebruiken? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed!

Alweer de 22ste editie

Het is de 22ste keer dat Beurs Eigen Huis plaatsvindt. Wat de beurs uniek maakt is het diverse aanbod aan specialisten. Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening.

Verbouw en woonplannen realiseren 

Een bezoek aan de beurs begint met een plattegrond in de hand en een kop koffie. Ga gesprekken aan, vind jouw favoriet en maak je keuze. En UW-Woonmagzine is er ook. Kom langs bij onze stand voor woonmagazines boordevol informatie en inspiratie. Zo wordt jouw huis een droomhuis! 

Bekijk hier de lijst met aanbieders en bestel kaarten

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen