Bezoek de Beurs Eigen Huis 6, 7 & 8 oktober

Bezoek de Beurs Eigen Huis 6, 7 & 8 oktober

Ga je verbouwen of verhuizen en ben je op zoek naar goed advies? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis op je to-do list! Ook voor inspiratie voor je tuin, keuken of interieur ben je hier op het juiste adres.

Bezoek van 6 t/m 8 oktober Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis!

Tips van de experts

Zelf een huis bouwen... wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken.

Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt je bij het maken van deze keuzes. Of heb je grootse verbouwplannen of ga je een kleine verbouwing tegemoet? Zit je middenin een verbouwing of sta je aan het begin van het project? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed!

Laat je goed informeren

Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening.

Verbouwen of verhuizen? Bezoek de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht in oktober 2017 #beurs #verbouwen #verhuizen #interieur

Materialen en trends

Bij het maken van keuzes voor je droomhuis is het goed om op de hoogte te zijn van de nieuwste bouwmaterialen, isolatiemogelijkheden en trends. Op Beurs Eigen Huis is dit alles terug te vinden onder één dak. Wat is er op het gebied van ramen, deuren en kozijnen? Kies je voor hout, tegels of een gietvloer? En ook voor de laatste interieur-, keuken en tuintrends ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres.

Naast de ruim 200 stands waar je advies op maat in kan winnen, zijn er ook de hele dag door interessante lezingen op het sprekerspodium te volgen.

En UW-Woonmagzine is er ook. Kom langs bij onze stand voor gratis woonmagazines boordevol informatie en inspiratie!

Beurs eigen huis in de Jaarbeurs Utrecht. Kom gratis woonmagazines halen bij de stand van UW-Woonmagazine #beurs #realiseerjedroomhuis #jaarbeurs #interieur #wooninspiratie

Inspirerende presentaties

Volg ook de Lichtinspiratie sessie verzorgd door stylisten in het Bloggers Home. Interieurstyliste Nancy van der Drift van STYLING ID - blogger van UW-Woonmagazine.nl - geeft je, aan de hand van een informatieve presentatie, inzicht in het belang van goede verlichting in huis. LEEM WONEN neemt je mee in de wereld van het luxe interieurdesign en laat zien hoe topdesigners omgaan met verlichting.

Inspirerende interieur-presentaties op de Beurs Eigen Huis in het bloggers home #verlichting #interieur
De inspiratiesessies zijn gratis te bezoeken en vinden 2x per dag plaats in het Bloggers Home!

Voor in de agenda

Datum Beurs Eigen Huis |  6 t/m 8 oktober 2017

Locatie | Jaarbeurs Utrecht

Openingstijden | 10 – 17 uur

Entreeprijs kassa | € 16,-  

Entreeprijs voorverkoop |  € 12,50

Website (info & tickets) | realiseerjedroomhuis.nl

Verbouwen of verhuizen? Bezoek de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht in oktober 2017 #beurs #verbouwen #verhuizen #interieur

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje