Verbouwen of verhuizen? Bezoek de Beurs Eigen Huis in maart!

Verbouwen of verhuizen? Bezoek de Beurs Eigen Huis in maart!

Ga je verbouwen, verhuizen of je eigen droomhuis bouwen? Dan is de voorjaarseditie van de Beurs Eigen Huis iets voor jou!

Van 9 t/m 11 maart 2018 kan je inspiratie opdoen als je bezig bent met het (ver)bouwen of inrichten van je woning en de nieuwste woontrends wil spotten. Met ruim 200 exposanten is de Beurs Eigen Huis de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland.  Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis!

Vrijkaarten winnen

Wil jij graag naar de beurs met een vriendin, vriend of met je partner? UW Woonmagazine VERLOOT 25 x 2 VRIJKAARTEN voor deze woonbeurs. Meedoen is eenvoudig. Laat onder dit bericht op onze Facebook-pagina een berichtje achter. Geen Facebook? Stuur dan een mailtje naar winnen@bouwmedia.nl o.v.v. "Kaarten winnen Beurs Eigen Huis". Op 5 maart laten we weten wie de winnaars zijn en zorgen we dat je de kaarten direct in je mailbox hebt.

We geven je vijf redenen waarom je op deze beurs geweest moet zijn als je gaat verbouwen of aan de slag wilt met je interieur:

1. BOUW- EN VERBOUW-TOTAALCONCEPT

Jaarbeurs Utrecht staat van 9 t/m 11 maart 2018 volledig in het teken van bouwen & verbouwen. Drie dagen lang presenteren ruim 200 exposanten zich. Op alle vragen rondom het (ver)bouwen van je woning is het antwoord te vinden. Laat je adviseren door architecten, aannemers, villabouwers, financieel adviseurs, duurzame energie experts en vele andere specialisten. Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren!

Verbouwen, verhuizen, je eigen droomhuis bouwen of aan de slag met het interieur? Bezoek dan in maart de (ver)bouw Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs Utrecht #verbouwen #interieur #beurseigenhuis

2. TOTALE BELEVING: OOK INTERIEUR & TUIN

Beurs Eigen Huis is niet alleen de grootste en meest complete bouw- en verbouwbeurs in Nederland,  maar ook een totale beleving rond interieur en tuin. In het Droomhuis kan de bezoeker nieuwe woontrends & design labels ontdekken, binnenhuisarchitecten, stylisten & interieurarchitecten ontmoeten en zich laten informeren over een goed lichtplan. Ook je droomtuin creëer je op Beurs Eigen Huis. Kom ideeën opdoen en ontmoet o.a. hoveniers,  tuinarchitecten, zwembadleveranciers, veranda- en serrebouwers.

3. KEUKEN & BAD XXL

Door de groeiende vraag naar Keuken & Bad inspiratie breidt Beurs Eigen Huis de komende editie uit met een XXL Keuken & Badkamer Experience. Zoek je een keuken of badkamer voor je nieuwe huis of ga je je huidige keuken of badkamer verbouwen? Wat de plannen ook zijn, kom inspiratie opdoen bij de Keuken & Bad XXL Experience.

4. GROEN EN DUURZAAM BOUWEN OF VERBOUWEN

Zelf een huis bouwen, grootse verbouwplannen of een kleine verbouwing in het vooruitzicht? En dat alles natuurlijk ook nog zo ‘groen’ mogelijk. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt bij het maken van de keuzes. Ook de komende editie  is er extra veel aandacht voor Duurzaam & Energiezuinig. Je komt o.a. alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, over duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen met een warmtepomp en laat je adviseren over een goed klimaatsysteem en het isoleren van je woning.

5. INSPIRERENDE SPREKERS

Beurs Eigen Huis wil de bezoeker inspireren en hem of haar in contact brengen met professionals en experts. Er is een sprekerspodium waar boeiende thema’s aan bod komen en sprekers vertellen over uiteenlopende onderwerpen van bouwplannen tot interieurtrends. Ook de specialisten van Vereniging Eigen Huis geven drie maal daags weer een lezing waar je als bezoeker echt iets aan hebt.

VOOR IN DE AGENDA

Datum |  9 t/m 11 maart  2018, 10 - 17 uur
Locatie | Jaarbeurs Utrecht
Entreeprijzen | kassa € 17,50 - online € 14,00
Website (info & tickets) | www.realiseerjedroomhuis.nl

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol