Heerlijk koel in huis met stijlvolle vouwgordijnen

Heerlijk koel in huis met stijlvolle vouwgordijnen

In de zomer is raambekleding onmisbaar. Niet alleen voor de juiste sfeer, maar ook om het aangenaam koel in huis te houden. Met een lichtdoorlatend vouwgordijn bepaal je zelf de lichtinval in huis en hou je de felle zomerzon en warmte buiten. En deze stijlvolle vouwgordijnen hebben nog heel veel meer voordelen. In dit artikel zetten we ze voor je op een rij! 

Voordelen van vouwgordijnen. Jasno Folds. Elektrische raambekleding #raambekleding #vouwgordijnen #folds #jasno #interieur

5 X voordelen van vouwgordijnen

Naast het weerkaatsen van het zonlicht, hebben vouwgordijnen ook een aantal andere belangrijke functies. Ze zorgen voor privacy, sfeer en de juiste lichtinval. En dat niet alleen.

  1. Vouwgordijnen nemen veel minder ruimte in dan een normaal gordijn, omdat er geen extra ruimte nodig is naast het raam als ze overdag open zijn. Hierdoor zijn ze ook ideaal voor kleinere ruimtes.
  2. Met een vouwgordijn bepaal je niet alleen de hoeveelheid licht in de kamer, maar het beperkt ook de inkijk vanuit buiten. Dat doe je eenvoudig door het gordijn op verschillende hoogtes te hangen.
  3. Er zijn ook vouwgordijnen die minder licht doorlaten voor een meer subtiele lichtinval. De ruimte goed verduisteren? Kies dan voor een black-out vouwgordijn van Jasno
  4. Vouwgordijnen zorgen niet alleen voor extra sfeer in huis, maar ook voor een betere akoestiek. In de mooie grote open leefruimtes van nu hoor je vaak een galm; een vouwgordijn voor het raam lost dit eenvoudig op.
  5. Gordijnen bedekken vaak ook de radiator, bij vouwgordijnen is dat niet het geval. Daardoor gaat er geen warmte verloren en zit je er op koudere dagen ook lekker warmpjes bij. 

Extra mooi: Jasno folds

Voordelen van vouwgordijnen. Jasno Folds. Elektrische raambekleding #raambekleding #vouwgordijnen #folds #jasno #interieur

Anders dan de standaard vouwgordijnen, zijn de Jasno folds. Het textiel is gemaakt van geweven papier met stijlvolle houten latten, die je interieur een stijlvolle, duurzame uitstraling geven. Daarnaast haal je Dutch Design design in huis, want het ontwerp is van studio Daphna Laurens. Ze geven een extra mooie uitstraling aan je interieur!

Elektrische raamdecoratie

Voordelen van vouwgordijnen. Jasno Folds. Elektrische raambekleding #raambekleding #vouwgordijnen #folds #jasno #interieur

Helemaal handig: kies voor de ‘slimme’ elektrische folds, dan bedien je de vouwgordijnen met de afstandsbediening of zelfs je smartphone. Gewoon vanuit je luie stoel. Ook mogelijk met spraakbediening en dat is helemaal van deze tijd. Bijkomend voordeel is dat de raambekleding veel langer mooi blijft en langer meegaat dankzij soepeler gebruik.

Ten opzichte van traditionele raamdecoratie heeft elektrische raamdecoratie nog meer handige voordelen. Zo kun je vooraf gepersonaliseerde scènes instellen zodat de raamdecoratie op een gewenst tijdstip beweegt naar de door jou ingestelde posities. Stel bijvoorbeeld een speciale avond-stand in zodat de folds sluiten zodra de zon achter de horizon verdwijnt. Of laat de vouwgordijnen ochtends automatisch openen bij het ontwaken. Hoe handig is dat!

Kleur kiezen?

Witte vouwgordijnen. Jasno fonds. Interieur #vouwgordijnen #folds #opmaatgemaakt #jasno

Ook voor het kiezen van de juiste kleur bij jouw interieur is het niet nodig om de deur uit te gaan. Het is ideaal om gratis kleurstalen aan te vragen en zo rustig te bekijken welke kleur het beste bij jou past!

Meer weten? Inspiratie en persoonlijk advies is te vinden in de JASNO showroom in Eersel of bij een vakkundige JASNO dealer. Vraag hier alvast de brochure aan!

Brochure over Heerlijk koel in huis met stijlvolle vouwgordijnen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen