Betaalbaar & energiezuinig veel warm tapwater

Betaalbaar & energiezuinig veel warm tapwater

Wil jij ook zo lang mogelijk douchen, maar met minimaal elektriciteitsverbruik? Een warmtepompboiler zorgt ervoor dat jij energiezuinig en op een duurzame manier kan beschikken over veel warm water. Wil je weten hoe dat werkt? Lees dan verder

Warm water met een warmtepompboiler

Een warmtepompboiler maakt gebruik van de binnen- en/ of buitenlucht om woningen van warm water te voorzien, hierbij wordt geen aardgas gebruikt. Het toestel is te vergelijken met een elektrische boiler, maar dan uitgevoerd met een ingebouwde warmtepomp en een voorraadvat van 100-250 liter. Dit maakt de warmtepompboiler energiezuiniger dan een ‘gewone’ elektrische boiler; je kan tot wel 80% besparen op de energierekening voor warm water. Door de energiezuinige werking komt de warmtepompboiler ook in aanmerking voor ISDE-subsidie van maximaal €650,00. 

Duurzame hulp bij warm water

Een warmtepompboiler is niet alleen energiezuinig, het is ook jouw duurzame hulp bij warm tapwater. Samen met warmtepompen dragen ze in belangrijke mate bij aan het verminderen van de wereldwijde CO2-uitstoot. Zo maken de boilers uit de nieuwe Energion lijn van ATAG gebruik van de buiten- en binnenlucht en zijn ze geschikt voor zowel nieuwbouw- als verbouwingen. Het assortiment Energion warmtepompboilers bestaat uit 2 modellen, variërend in grootte van 100-250L en geschikt voor gezinnen van 2-5 personen. 

1. Energion Lydos Hybrid

Energiezuinig, duurzaam en snel veel warm water met een warmtepompboiler. Atag Energion #warmwater #douchen #warmtepompboiler #duurzaam #energiezuinig #atag

De hypbride warmtepompboiler combineert twee energiebronnen in één product: elektriciteit en duurzame energie. Voor snel en veel warm water op een energiezuinige manier.

2. Energion Nuon Plus (Twin Sys)

Energiezuinig, duurzaam en snel veel warm water met een warmtepompboiler. Atag Energion #warmwater #douchen #warmtepompboiler #duurzaam #energiezuinig #atag

Deze warmtepompboiler zorgt voor veel warm water met een hoge temperatuur, tot max. 62˚C. en werkt met zowel binnen- als buitenlucht. NUOS PLUS SYS kan samenwerken met zonnepanelen en zonnecollectoren.

Heb je al een elektrische boiler en wil je deze vervangen, dan is de warmtepompboiler hèt antwoord hoe een woning van veel warm tapwater kan worden voorzien. 

Benieuwd of een warmtepompboiler geschikt is voor jouw woning en welk toestel het beste bij jouw situatie past? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een ATAG SelectDealer bij jou in de buurt.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP


Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen