Premium dealer pagina

Krijg meer bezoekers in UW showroom of op uw website!

Maak nu voor slechts € 105,- (excl btw) per jaar een Premium dealer account aan.


Tegenwoordig oriënteren consumenten zich voornamelijk via het internet. Grote aankopen zoals badkamers, open haarden, keukens en vloeren worden via de lokale dealer aangeschaft. Nu biedt deze website u de kans om meer bezoekers in uw showroom én op uw website te krijgen voor een schappelijke prijs.

U wilt toch ook dat uw winkel op internet gemakkelijk en snel gevonden wordt en altijd bovenaan de zoekresultaten staat? Voor slechts € 105,- per jaar (excl. btw) kunt u Premium dealer worden op deze website en profiteren van extra mogelijkheden. Voor dit bedrag worden al uw gegevens zichtbaar zoals: uw website adres (zeer belangrijk voor Google/backlinks), email-adres, telefoon- en faxnummer, openingstijden, informatie tekst, foto's en/of een video van bijvoorbeeld de showroom of een project. Ook alle merken die u verkoopt zijn zichtbaar in deze vermelding.

Prominent in beeld

Een Premium vermelding staat altijd bovenaan in de zoekresultalen op de website, ook wanneer u niet het dichtstbijzijnde verkooppunt bent maar als Premium dealer wel het dichtst in de buurt bent. Bij meer Premium dealers in éénzelfde plaats worden deze random getoond.

Betaling:
U ontvangt jaarlijks een factuur voor uw administratie. Het contract heeft een looptijd van een jaar en wordt jaarlijks automatisch verlengt. Opzeggen kan met in achtneming van 1 maand voordat de loopttijd afloopt. Na betaling van uw factuur wordt de vermelding geactiveerd.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een Premium dealer-vermelding en schrijf u nu in!


Hieronder kunt u zich inschrijven!


Aanmelden als premium dealer

Bedrijfsnaam:
E-mailadres:
Website:
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen