pinterest

Creatief met kleur – Studio Urban servies

De Studio Urban serviesserie is al een aantal jaren te vinden in het assortiment van Bath&Living. Tijd voor een opfrisbeurt! Voorheen was deze serie gemaakt van aardewerk, maar voor het vernieuwde servies is S|P Collection gegaan voor porselein. Dit materiaal kan net iets beter tegen een stootje. Over het porselein zit reactief glazuur in drie nieuwe, unieke kleuren.

Reactie

“Reactief glazuur” wil niet zeggen dat je bord en mok ineens met je mee gaan keuvelen aan de keukentafel. Het betekent dat er bepaalde stofjes in het glazuur zijn gedaan, die tijdens het afbakken van het servies op elkaar reageren. Hierdoor ontstaan unieke kleurnuances en interessante patronen waardoor elk item uit deze serie uniek is. Dit past helemaal bij de robuuste uitstraling en organische vormen van het servies.


Spelen met kleur

De drie nieuwe kleuren (Concrete, Ebony en Emerald) zijn compleet verschillend van elkaar. Dit verschil zorgt er júíst voor dat ze erg mooi met elkaar te combineren zijn. Tinten die te dicht bij elkaar liggen vloeken al snel en een te groot contrast kan schreeuwerig overkomen. Deze balans ligt bij de kleuren van de opgefriste Studio Urban lijn precies goed. Daarbij zit door alle drie de kleuren een bruintint verweven, wat zorgt voor een verzachtend effect.


Dat een set er altijd uniform uit moet zien, is niet meer het geval. Als je creatief met combineren aan de slag gaat, ontdek je dat dat evengoed een mooi geheel kan worden. Heb je hier toch wat hulp bij nodig? Dan staan onze stylisten voor je klaar in de winkel in Nederweert. Lukt het je niet om langs te komen? Dan is (video)bellen ook een optie.

Complete set

Zoals gezegd zijn de drie kleuren erg goed samen te mixen. Maar twee verschillende kleuren zorgen ook al voor een speels effect. Kies je er toch voor om één kleur te kiezen en het mixen achterwege te laten? Dan wordt jouw eettafel net zo goed een echte eyecatcher, want het Studio Urban servies is ook in één kleur al prachtig. In het assortiment van Bath&Living vind je verschillende maten borden, kommen en kopjes om eenvoudig een complete set samen te stellen.


PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen