pinterest
Dit zijn de populairste led lampen van 2022

Dit zijn de populairste led lampen van 2022

Ben je op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke verlichting? Kies dan zeker voor LED verlichting. LED verlichting is verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren en lichtintensiteiten en afhankelijk van het type licht kan de LED verlichting de sfeer in de woonkamer of slaapkamer bepalen. Door de klassieke halogeenlampen te vervangen voor LED spots bespaar je direct 90 procent op je energierekening. Zo draagt LED verlichting bij aan een gezond milieu maar ook aan je portemonnee. Twijfel dus niet langer en stap over op LED verlichting. In dit artikel lees je alles over de populairste LED verlichting en hoe de verlichting de sfeer in de ruimte kan veranderen.

De populairste LED verlichting in 2022

Wanneer je overgaat op LED verlichting is het verstandig om na te denken over het doel van de verlichting. Wil je graag veel en helder licht om bij te werken of te klussen? Kies dan voor helder wit licht met een LED tl armatuur. Je hebt dan voldoende licht om je werkzaamheden uit te voeren. Wil je liever sfeerlicht in de woonkamer of in de loungehoek? Kies dan voor geel of warm licht met een LED spot. Beide vormen van LED zijn immens populair en samen vormen ze dan ook de populairste LED verlichting van 2022. De lichtintensiteit van beide LED lampen is echter totaal anders en dat heeft veel invloed op de sfeer die de LED verlichting zal creëren in de betreffende ruimte.

Hoe kan LED verlichting de sfeer bepalen?

Wanneer je op zoek bent naar een LED tl armatuur dan kies je voor een hoge lichtintensiteit met helder licht. Deze lichtintensiteit zal de productiviteit en alertheid verhogen waardoor dit type LED voornamelijk geschikt is voor garages en voor werkruimtes. Kies je voor warm licht? Dan is de lichtintensiteit laag en creëer je rust en gezelligheid. De warmte die het licht uit zal stralen is met name geschikt voor een loungehoek, een slaapkamer of een woonkamer. Een van de voordelen van LED verlichting is dat ze geen strooilicht hebben. Hierdoor kan je de LED spots perfect richten op een schilderij of kunstwerk zodat je een echte eyecatcher in de ruimte creëert.

Ben je dus op zoek naar manieren om LED verlichting in je woning te introduceren? Kies dan zeker voor de populaire LED tl armaturen in de werkkamer of in de garage. Wil je liever LED verlichting in de woonkamer of slaapkamer? Dan is het verstandig om te kijken naar warm of geel licht. Beide typen licht creëren een andere sfeer in de ruimte en daarom is het ook aan te raden om vooraf een lichtplan te maken met het doel van de ruimte en de bijbehorende benodigde lichtintensiteit van de verlichting. Wanneer je een keuze hebt gemaakt dan heeft LED verlichting alleen maar voordelen voor het milieu en zeker ook voor je portemonnee.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen