pinterest
Hekwerk voor privacy: scherm je stijlvol af!

Hekwerk voor privacy: scherm je stijlvol af!

Je tuin is misschien wel je favoriete plek van het huis. Vooral wanneer de zon schijnt, is er geen fijnere plek om te zijn. Toch lopen veel mensen hier tegen een probleem aan: het gevoel van privacy ontbreekt. Wanneer ze willen ontspannen in hun tuin, voelen ze zich bekeken, waardoor ze niet langer kunnen genieten. Het antwoord hierop is gelukkig erg eenvoudig: een hekwerk rondom je tuin plaatsen. We vertellen je er meer over!

Wat doet hekwerk?

Hekwerk komt in vele verschillende soorten voor. Je kunt kiezen voor een schutting, een houten hekwerk, composiet of een ander materiaal. Al deze soorten verschillen van elkaar qua design, maar de functie is overal hetzelfde: ze beschermen jouw tuin en bieden zo een plek vol privacy. Niet langer is het voor iedere voorbijganger mogelijk om te kijken wat er zich in jouw tuin afspeelt, waardoor jij rustig je gang kan gaan en kan genieten van volledige privacy. 

Toch doet hekwerk meer dan alleen het bieden van privacy. Wanneer jij het goede stuk hekwerk kiest voor jouw tuin, is dit namelijk een enorme sfeermaker. Natuurlijk zorgt een mate van privacy al voor een betere sfeer, maar door het hekwerk in te richten en aan te passen naar jouw exterieur, zorg je ervoor dat jouw tuin gelijk de sfeer uitstraalt die je wilt. Je hangt tuinelementen op aan je hekwerk, of combineert hem met een leuke overkapping van hetzelfde materiaal!

Hoe kies ik het juiste hekwerk voor mijn tuin?

Om het perfecte stuk hekwerk voor jouw tuin te kiezen, is het belangrijk om eerst na te gaan hoe je huidige exterieur eruitziet. Maak jij bijvoorbeeld al veel gebruik van hout in de tuin, dan is de keuze voor een houten schutting snel gemaakt. Hou je ervan om juist een contrast te creëren in je tuin, dan kun je kiezen voor een tegenovergesteld materiaal. 

Het allerbelangrijkste voor je tuin is dat het hekwerk precies past. Het is daarom slim om op zoek te gaan naar een specialist die het hekwerk op maat maakt. Een echte specialist helpt je zelfs het hekwerk te plaatsen, tenzij jij aangeeft dit zelf te willen doen, wat een erg leuke klus kan zijn. In dit geval wordt het hekwerk geleverd als bouwpakket, waarna jij het hekwerk zelf in elkaar kunt zetten en kunt inrichten hoe jij het wel.

Hekwerkonline

Ben jij op zoek naar een specialist die je niet alleen helpt het perfecte stuk hekwerk voor jouw tuin te maken, maar die je ook nog eens helpt met de inrichting hiervan? Neem eens een kijkje op de website van Hekwerkonline! Hier vind je verschillende soorten hekwerk die jou je privacy terug brengen, maar ook tips over hoe je dit stijlvol benut. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen