Impressie van de Beurs Eigen Huis

We zijn inmiddels weer een paar weken verder, maar kijken toch nog even met veel plezier terug op de Beurs Eigen Huis in maart in de Jaarbeurs. Dé beurs waar alles te vinden is over wonen, verbouwen en interieur.

Deze beurseditie stonden we niet alleen met onze UW-magazines op Beurs Eigen Huis, maar waren we ook vertegenwoordigd in het Bloggers Home! Hier ontvingen wij de bezoekers die meer wilden weten over bloggen en stylingadvies. Daarnaast gaven we een inspiratiesessie aan de bezoekers die daarin interesse hadden. En die momenten werden goed bezocht.

UW-woonmagazine Woonblog inspiratiesessie in Bloggers Home door Styling ID

UW-magazines

Uiteraard stonden we ook deze keer met onze vertrouwde stand op de beurs. Iedere keer is het een feest om onze UW-magazines gratis aan de beursbezoekers te overhandigen. Op sommige momenten was het bijzonder druk, waardoor de magazines niet aan te slepen waren. Ook in het Bloggers Home werd gretig afname genomen van de magazines. Hier werden deze bladen voor diverse workshops gebruikt. Leuk!

UW-woonmagazine Woonblog terugblik op Beurs Eigen Huis Bouwmedia

Relatiebeheer

Achter de schermen is Beurs Eigen Huis de plek om de laatste woontrends te ontdekken en de mensen achter de producten te bezoeken en te spreken. Samen met collega Stephan liep ik een rondje over de beurs en ontmoette de gezichten achter de bedrijven. Een wandeling met een gevoel van thuiskomen. Overal herkende ik de producten die we off- en online beschrijven, zoals dit unieke Afrikaanse houtkacheltje...

UW-woonmagazine Woonblog terugblik op Beurs Eigen Huis African Flame

UW-haard: African Flame

Nieuwe relaties

Bijzonder leuk was het producten te ontdekken, waar wij nog niet heel goed bekend mee waren. Leuk om mensen enthousiast te horen spreken over hun bedrijf en producten. Zeer inspiratievolle ontmoetingen, met de wetenschap dat je daarover mooie teksten mag schrijven. Ik was bijvoorbeeld heel enthousiast over de prachtige Wave afzuiglampen voor boven het kookeiland.

UW-woonmagazine Woonblog terugblik op Beurs Eigen Huis Wave 

UW-keuken: Wave afzuigkappen

Toekomstige relaties

Door alle gesprekken raak je dan ook in een soort flow. Uiterst trots en enthousiast over ons Bouwmedia-team en onze prachtige magazines liep ik zelfvertrouwd over de beurs. Als Blogger was ik een graag geziene gast, waarvoor de exposant graag een moment de tijd nam. Leuke gesprekken volgden, met de hoop dat ik iets van mijn enthousiasme heb kunnen overbrengen.

Early bird

Het leuke van deelnemer zijn aan een beurs, is dat je mag komen en gaan. Beïnvloed door de succesvolle dag ervoor, besloot ik de tweede vroeger aanwezig te zijn. Zo kon ik nog een aantal beursstands van relaties bezoeken en fotograferen om de laatste woontrends te spotten. Voor mijn fotocamera was het schijnbaar ook vroeg, want ze zijn niet allemaal even scherp, maar toch leuk om ze te delen.

UW-woonmagazine Woonblog terugblik op Beurs Eigen Huis Geberit

UW-badkamer: Geberit

UW-woonmagazine Woonblog terugblik op Beurs Eigen Huis Villeroy and Boch

UW-badkamer: Villeroy & Boch

UW-woonmagazine Woonblog terugblik op Beurs Eigen Huis Riho

UW-badkamer: Riho

UW-woonmagazine Woonblog terugblik op Beurs Eigen Huis Modulnova

UW-keuken: Modulnova

UW-woonmagazine Woonblog terugblik op Beurs Eigen Huis Neff

UW-keuken: Neff

UW-woonmagazine Woonblog terugblik op Beurs Eigen Huis KitchenAid

UW-keuken: KitchenAid

UW-woonmagazine Woonblog terugblik op Beurs Eigen Huis Kersbergen

UW-vloer: Kersbergen

UW-woonmagazine Woonblog terugblik op Beurs Eigen Huis Zeno

UW-haard: Zeno Products

UW-woonmagazine Woonblog terugblik op Beurs Eigen Huis Woodindustries

UW-woonmagazine.nl: Woodindustries

Mocht je nu denken, daar had ik bij willen zijn? De najaarseditie van Beurs Eigen Huis vindt plaats op: 6 t/m 8 oktober, en dan zijn wij er weer bij. Save the Date!

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Beeldmateriaal: Styling ID

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen