pinterest
Liefde in je interieur

Liefde in je interieur

Persoonlijk vind ik het hele commerciële circus rondom Valentijnsdag niet nodig. Ik vind een handgeschreven kaart, met een lieve tekst, het mooiste om te ontvangen. Dat hoeft dan ook niet persé op Valentijnsdag gegeven te worden. Toch schrijf ik dit blog, omdat ik echt hele leuke presentjes heb gespot. Dus wanneer mijn Valentijn mij liever wilt verrassen met een leuk, origineel cadeautje..., zijn hier een paar leuke tips.

1      Liefde in de spotlights

Met deze hippe lampen kun je heel makkelijk de liefde aan iemand verklaren. Ik spotte deze bij de HEMA. Het hele alfabet is in lampvorm te bestellen. De lampen zijn in verschillende maten en materialen te krijgen en werken op batterijen. Als je de lampen wilt personaliseren, dan kun je deze leukerds een personal touch geven door ze te kleuren met lint of ander materiaal.

Afbeelding 

2      Zeg het met kussens

Kussens vind je in allerlei soorten en maten. In de vorm van een hart, in rood en roze. Hardstikke leuk, maar laat je die ook het hele jaar door op de bank liggen? De kussens van Zusssie (geen spelfout, echt drie s-en) zijn niet alleen hip, maar ook voorzien van een vlotte tekst. Ze hebben een leuk formaat en misstaan op geen enkele bank, binnen of buiten.

Afbeelding

Afbeelding

3      Valentijnsontbijt

Ik ben wel te porren voor een lekker ontbijt. Zeker als het servies is afgestemd op deze gelegenheid. Hoe leuk is het als tijdens het eten van je cereals of fruit de woorden: “je bent een lieverd” zichtbaar worden in jouw kommetje? Dit servies is afkomstig van de grotere zus van Zusssie: Zusss!

Afbeelding 

4      Romantiek in een weckpot

Kaarsen zijn natuurlijk altijd leuk om te krijgen. Zeker als ze verwerkt zijn in een weckpot met de tekst “You light up my day”! Zo lief. Je kan ze overal neerzetten. En als deze kaars op is, kan je de weckpot gebruiken voor bijvoorbeeld hartjes snoep. Deze weckpot kaars is van het ontwerp: by Kimmi.

Afbeelding

 

5      Hart van hout

Dit hart is echt een aanwinst voor jouw interieur. De Love Mala zoals het hart heet is 32cm breed en 30 cm lang. Samen met de stoere mala ketting is het 130 cm lang. Dit spirituele cadeau straalt niet alleen liefde uit, het is een echte eyecatcher aan de wand. Verkrijgbaar bij madu-madu.nl.

Afbeelding

Heb je een keuze kunnen maken? Cadeautjes, kaarten, gedichten zijn fantastisch om te krijgen. Maar het draait natuurlijk allemaal om de liefde die daarachter schuilt! Ik wens jullie een liefdevolle Valentijnsdag.

Beeldmateriaal:

- Styling ID
- Pixabay

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

 

 

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen