pinterest
Rolgordijnen matchen met behang, hoe doe ik dat?

Rolgordijnen matchen met behang, hoe doe ik dat?

Afbeelding

Behang is weer helemaal hip, vooral omdat het er in zoveel verschillende kleurtjes en vormen verkrijgbaar is. Neem nou het Eijffinger behang, van jungle tot abstract en van bloemetjes tot effen, alles is mogelijk. Maar hoe combineer je die toffe printjes nou met een nieuw rolgordijn? 

Goede balans

Kies voor een goede balans. Ga voor je favoriete behang en stem je rolgordijn daar op af. Wil jij graag een jungle aan je muur? Kies dan een rustig groen of grijs rolgordijn. Liever een wilde bloemen print? Kies dan afhankelijk van de kleuren een pastel roze of een wit rolgordijn. Eijffinger heeft echt alles in huis om jouw woon- of slaapkamer helemaal perfect te maken. Haal de zomer in huis met frisse printjes zoals groen of geel. Werk je thuis zoals velen? Maak een fijne werkplek met een rustige roestprint aan je muur, afgewerkt met een zelfde kleur rolgordijn. Liever kalm, sereen en minimalistisch? Kies dan kleuren of vormen die jou rust geven. Genoeg keuze bij Eijffinger! 

Rolgordijn op maat

Als je eenmaal je rolgordijn hebt gekozen, hoef je eigenlijk bijna niks meer te doen. Rolgordijnen worden namelijk op maat gemaakt, zodat ze precies voor jouw raam passen, zoals jij dat wilt. Rolgordijnen zelf bijknippen is verleden tijd. Naast dat rolgordijnen hartstikke praktisch zijn, zijn ze ook hip. Want wist je dat ze niet alleen in effen kleuren te verkrijgen zijn, maar echt in allerlei printjes? Misschien wat wild met een druk behangetje, maar hee, als jij dat wil kan dat natuurlijk. Laat je inspireren en adviseren. Een rolgordijn op maat is ook nog eens praktisch omdat het een isolerende werking heeft. Kou en warmte blijft buiten. Handig in de zomer en de winter dus. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen