pinterest
Van industrieel tot knus: hoe je verschillende keukenstijlen kunt mixen voor een unieke look

Van industrieel tot knus: hoe je verschillende keukenstijlen kunt mixen voor een unieke look

Denk je aan het uitzoeken van een nieuwe keuken, dan denk je waarschijnlijk al erg snel aan het kopen van een keuken in één specifieke stijl. Maar wist je dat je vandaag iedere stijl helemaal naar wens kunt personaliseren? Hierdoor kan het zomaar zo zijn dat je (onbewust) meerdere stijlen met elkaar gaat combineren. En hierdoor kun je je persoonlijke smaak nóg beter terug laten komen in een nieuwe keuken. Ben je op dit moment erg benieuwd hoe je dat het beste aan kunt pakken? We zetten een paar handige tips voor je op een rijtje.

Bepaal als eerste wat voor soort kleurgebruik je graag toe wilt passen bij jou in de keuken in huis

Als het aankomt op het uitzoeken van de keuken, dan kom je er al erg snel achter dat er enorm veel mogelijk is op het gebied van de kleur. Zowel de kastjes als het keukenblad lijken in oneindig veel kleuren te verkrijgen. Door van tevoren goed voor jezelf in kaart te brengen wat voor soort kleurenpalet je het liefste terug wilt laten komen in de keuken bij jou in huis, verloopt het zoekproces ook weer net even wat makkelijker. 

Ga zorgvuldig om met het combineren van verschillende soorten stijlen

Combineer je graag hotel-chique met industrieel? Scandinavisch met Japandi? Of klassieke details met een moderne stijl keuken? Het maakt niet uit voor wat voor soort combinatie je ook gaat. Het is altijd enorm belangrijk dat je erg zorgvuldig omgaat met het combineren van dit soort stijlen. Zo weet je zeker dat je altijd voor een sereen en mooi totaalplaatje zorgt en dat het geheel niet te rommelig over gaat komen. En dat is natuurlijk wel zo belangrijk. 

Je slaat de plank nooit mis door advies in te winnen van een specialist van een keukenzaak

Wil je er altijd zeker van kunnen zijn dat je de plank niet zo snel mis gaat slaan? Kies er dan altijd voor om een keer een gesprek in te plannen met een specialist van de keukenwinkel. Door je wensen helder in kaart te brengen op het gebied van verschillende soorten stijlen, kun je vertrouwen op een eerlijk en professioneel advies. En dat maakt het uitzoeken van de keuken van je dromen ook weer net even wat makkelijker. Investeer je binnenkort al in de keuken van je dromen?

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen