pinterest
Waar let je op bij het kiezen van het perfecte bad voor jouw badkamer?

Waar let je op bij het kiezen van het perfecte bad voor jouw badkamer?

Een badkamer is een plek van ontspanning en rust en een bad speelt hierbij een cruciale rol. De keuze tussen een ligbad en een vrijstaand bad kan echter verwarrend zijn. Beide opties hebben unieke voordelen die je badkamerervaring kunnen verbeteren. Het is wel belangrijk om je vooraf te bedenken wat de voor- en nadelen van beide opties zijn. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

De voordelen van een ligbad

 • Ruimtebesparend design: Ligbaden zijn doorgaans ingebouwd en besparen daardoor waardevolle ruimte in de badkamer.
 • Diverse installatiemogelijkheden: Ligbaden kunnen worden ingebouwd, halfvrijstaand of vrijstaand geplaatst worden, afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbare ruimte.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Doordat ligbaden meestal tegen een wand worden geplaatst, zijn ze gemakkelijker schoon te maken in vergelijking met vrijstaande baden.
 • Economisch in waterverbruik: Ligbaden hebben meestal een kleinere watercapaciteit, wat resulteert in een lager waterverbruik bij het vullen.
 • Een ligbad van Sanexo is een lust voor het oog en biedt de fijnste ontspanning!

De voordelen van een vrijstaand bad

 • Esthetische uitstraling: Vrijstaande baden zijn prachtige eyecatchers die een gevoel van luxe en elegantie toevoegen aan de badkamer.
 • Flexibele plaatsing: Vrijstaande baden bieden de mogelijkheid om ze op verschillende plekken in de badkamer te plaatsen, waardoor je meer ontwerpvrijheid hebt.
 • Uitstekend warmtebehoud: Vrijstaande baden zijn meestal gemaakt van hoogwaardige materialen die warmte goed vasthouden, waardoor je langer kunt genieten van een warm bad.
 • Eenvoudige installatie: Omdat vrijstaande baden niet ingebouwd hoeven te worden, is de installatie vaak eenvoudiger en minder tijdrovend.
 • Een vrijstaand bad kopen doe je, natuurlijk, bij Sanexo. Je kunt je bad online bestellen, maar ook een bezoek aan de showroom in Wernhout is zeker een bezoekje waard!

Het perfecte bad kiezen voor jouw badkamer

Overweeg de beschikbare ruimte: Meet de beschikbare ruimte in je badkamer zorgvuldig op voordat je een beslissing neemt. Als je een kleine badkamer hebt, kan een ligbad de beste keuze zijn om ruimte te besparen.

 • Denk aan de esthetiek: Als je badkamerontwerp en esthetiek belangrijk voor je zijn, kan een vrijstaand bad een prachtige aanvulling zijn.
 • Comfort en ontspanning: Het belangrijkste doel van een bad is ontspanning. Overweeg welk type bad jou het meeste comfort biedt en je de ultieme badervaring geeft.
 • Budget: Houd rekening met je budget bij het maken van je keuze. Ligbaden zijn over het algemeen budgetvriendelijker dan vrijstaande baden, maar bij Sanexo zijn er verschillende opties beschikbaar voor elk budget.

Waar koop je een bad? Bij Sanexo natuurlijk!

Sanexo is een toonaangevende badkamerspecialist die een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige ligbaden en vrijstaande baden biedt. Met jarenlange ervaring in de badkamerindustrie staan ze bekend om hun kwaliteit en uitstekende klantenservice. Bij Sanexo vind je baden in verschillende stijlen, maten en materialen, zodat je zeker het perfecte bad voor jouw badkamer zult vinden. Baden kopen van Sanexo garandeert je een schitterend bad van goede kwaliteit waar je jaren mee toekunt!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen