pinterest
Wall Cladding!

Wall Cladding!

In mijn zoektocht naar aparte wandbekleding, stuitte ik steeds op de term Wall Cladding. Nooit van gehoord, dus nieuwsgierig als ik ben, even opgezocht op Google De vertaling is wandbekleding…! Één vorm van Wall Cladding wil ik graag extra uitlichten: de Cocomosaic!!!

100% natuurlijk, handgemaakt & innovatief

De eerste zoekresultaten die je op internet vindt, zijn de ouderwetse steenstripwanden.  Voeg hieraan de term modern of nature toe, dan kom je hele gave wandbekleding tegen. Zo ontdekte ik de website van Nature@Home. Die wandbekleding van kokosnoot verkoopt.

Afbeelding 

Cocomosaic is 100% natuurlijk, handgemaakt, innovatief, eco vriendelijk en gemakkelijk te verwerken. Naast het feit dat dit een milieuvriendelijk product is en dat met de productie van de tegels de werkeloosheid onder de inheemse bevolking van Indonesië daalt…, is deze wandbekleding van esthetische waarde. De kokosnootschelpjes worden op verschillende manieren verwerkt: met stenen getrommeld, bolle of holle kant, rechthoekige staafjes kokosnoot, blank gelakt, etc. Het eindproduct is fantastisch. Als interieurstylist word ik hier vrolijk van. 

Ik ben benieuwd hoe jullie deze wandbekleding vinden!? Bezoek de site van natureathome.nl, of nog beter ervaar dit unieke product in één van hun showrooms of bij een dealer.  Mochten jullie geïnteresseerd zijn in andere vormen van Wall Cladding? Bezoek dan de website van UW-woonmagazine.

Beleef:  “the art of natural fine and green living

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Bron: Nature@Home & Uw-Woonmagazine

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen