pinterest
Wat is de beste manier om inspiratie op te doen voor de badkamer?

Wat is de beste manier om inspiratie op te doen voor de badkamer?

Als er één ruimte in huis is waar je je best op moet doen wanneer je deze opnieuw gaat inrichten, is het wel de badkamer. Je badkamer inrichten kost namelijk, in verhouding, veel geld. Je wilt dit dus niet iedere paar jaar een andere badkamer laten installeren. Om te bepalen wat jij wilt in de badkamer, wat past in de ruimte en hoe de badkamer voor jouw gezinssituatie perfect kan worden ingericht is het belangrijk om inspiratie op te doen. Maar waar ga je naartoe voor deze inspiratie?

Kijk bij familie en vrienden

Het gemakkelijkst (en ook het gezelligst) is het wel om af te spreken bij familie en vrienden om daar de badkamer eens goed te bekijken. Je ziet dan al snel wat jij mooi vindt en wat juist niet. Ook kun je aan je familie en vrienden vragen naar de ervaringen met de showroom waar zij hun badkamer hebben uitgezocht. Zij weten natuurlijk inmiddels of die douchecabine echt zo’n goed idee is als het vooraf leek én of die dubbele wastafel echt zoveel gebruikt wordt als vooraf gedacht.

Kijk online

Er zijn veel sites waar je online badkamer inspiratie op kunt doen. Denk dan aan Pinterest, maar ook aan speciale blogs waar van alles wordt geschreven over de badkamer. Bewaar afbeeldingen die jij mooi vindt en zet deze in een aparte map op je laptop of mobiel. Je kunt er dan nog eens rustig doorscrollen en mooie items toevoegen en andere items weer verwijderen.

Kijk in woonmagazines

Is online niet jouw ding? Dan is een tripje naar de kiosk of de tijdschriftenwinkel een goed idee. Je kunt hier woonmagazines vinden die je kunnen inspireren voor de nieuwe inrichting van je badkamer. Maak een moodboard door afbeeldingen uit te knippen en op een vel karton te plakken. Kies een kleur of maak meerdere moodboards met verschillende kleuren. Het kan ook verstandig zijn om je partner ook een moodboard te laten maken. Je kunt dan vergelijken en ook weer ideeën van elkaar opdoen.

Kijk in een showroom

Een bezoek aan een showroom is altijd een goed idee. Sanitairwinkel heeft maar liefst 11 showrooms in Nederland en drie in België, er is dus altijd een showroom bij je in de buurt die je even kunt bezoeken. Loop daar rustig rond en bekijk alles op je gemak. Wil je meer informatie, dan is er altijd wel een medewerker in de buurt die je die informatie kan geven. Heb je geen zin om de deur uit te gaan? Kijk dan op de site van Sanitairwinkel onder het kopje inspiratie. Voor je het weet zie je de badkamer van je dromen!

Foto: sanitairwinkel.nl

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen