XOOON - Meer van het merk XOOON

Product in beeld 8 Nieuws 1 Dealers 0

XOOON fauteuils | gratis lookbook

XOOON heeft een groot aanbod fauteuils zoals draai fauteuils. In deze stoel is het gemakkelijk om je even alleen terug te trekken wanneer je bijvoorbeeld rustig iets wilt lezen. Je... meer »

XOOON salontafels| gratis lookbook

XOOON heeft salontafels in allerlei soorten en maten. Veel van de salontafels zijn gemaakt van pure houtsoorten zoals bijvoorbeeld onbehandeld hout. De salontafels van XOOON hebben... meer »

XOOON verlichting| gratis lookbook

XOOON biedt diverse betaalbare lampen aan, zoals hanglampen, tafellampen en vloerlampen. Goede verlichting is heel bepalend voor de sfeer in je woonkamer. Er zijn natuurlijk vele m... meer »

XOOON kasten | gratis lookbook

XOOON heeft een groot assortiment kasten. Ben je op zoek naar een  boekenkast, bergkast, dressoir, buffetkast of TV-meubel Xooon  biedt diverse modellen aan! Zij hebben e... meer »

XOOON bankstellen | gratis lookbook

XOOON heeft een groot assortiment prachtige banken. Of je nu op zoek bent naar een hoekbank, een 2-zitsbank, een 2,5-zitsbank, een 3-zitsbank of een poef/hocker; het is in de colle... meer »

XOOON eetkamer stoelen | gratis lookbook

XOOON heeft een groot aanbod betaalbare eetkamerstoelen in het assortiment in alle soorten en maten. De stoelen hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. De modellen zijn tr... meer »

Xooon eettafels | gratis lookbook

Xooon heeft een groot aanbod betaalbare eettafels. In afmeting, materiaal en kleur is er veel keuze. De Xooon eetkamertafels hebben eigenzinnige ontwerpen en de kleuren zijn g... meer »

XOOON gratis lookbook designmeubelen

Bestel nu gratis het XOOON lookbook. Een boek vol met inspiratie en de laatste trends voor de woonkamer! Exclusieve en unieke designmeubelen XOOON brengt een unieke collectie aan... meer »

Opzoek naar meer inspiratie?

Selecteer onderstaand een merk of onderwerp.

Informatie aanvragen Product in beeld NieuwsoverzichtGratis woonbrochure Henders en Hazel 2016

Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen