4 tips voor de styling van een kinderkamer

Je wilt je kindje een fijne kamer geven, maar hoe style je de leukste kinderkamer? Interieurstylist Wieke is betrokken bij de ontwikkeling van de Stylist Choice kids collectie*. Ze geeft ons 4 tips om een mooie en fijne kinderkamer te stylen.

#1 Denk een concept uit in een moodboard 

Begin met het maken van een moodboard voor de kinderkamer. Inspiratie kan je overal vandaan halen, zoals bijvoorbeeld woonbladen, Pinterest en Instagram. Als je alles bij elkaar zet wat je aanspreekt qua sfeer, kleur, materiaal en vorm, zal je zien dat er concept ontstaat vanuit waar je verder kunt werken.

4 tips voor de styling van een kinderkamer. Stylist Choice kidscollectie MondiArt #kinderkamer #styling #kinderkamerstyling #kidscollectie #mondiart #wieked

#2 Zoek contrasten op

Probeer contrasten op te zoeken. Bijvoorbeeld door warme en koude kleuren te combineren of harde en zachte materialen beide toe te passen. Meubelen zijn over het algemeen wat harder van materiaal, leg er dan een lekker zacht kleed voor waarop een kind kan spelen.

#3 Creëer een chillplek 

Creëer een fijne chill of leesplek waar je kind samen met jou of alleen een boek kan lezen. Een zitzak is hier ideaal voor. Mocht je er echt een feest van willen maken, leg er dan wat fleurige kussens bij.

#4 Durf te combineren

Wees niet bang om meerdere dessins te combineren, dat maakt het juist spannend. Zolang ze in dezelfde kleurstelling passen, zit je altijd goed.

*De Stylist Choice kidscollectie is een samenwerking tussen vijf stylisten en MONDiART. De kidscollectie heeft drie thema’s: Great Adventure, Beyond Stardust & Jungle Fever. 

Fotocredits: Angelique Huydts 

www.wieked.nl | info@wieked.nl | Insta: @wieked_styling

4 tips voor het stylen van een kinderkamer door interieurstylist Wieke van Wieked-styling #interieurstylist #stylist #wiekedstyling

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen